Alo!

Novica: Dijana, ajmo u lov na divljač!

„Imao sam utisak da je prilično nežna i emotivna, pa mi je teško da je zamislim sa punim pištoljem u rukama”, kaže Novica Tončev

-

Prvi put sada čujem da moja draga drugarica Dijana zna da koristi vatreno oružje Tončev

Novica zove Dijanu u lov! Čim je novopečeni potpredsed­nik SPS-a Novica Tončev saznao da je njegova bivša partijska drugarica Dijana Vukomanovi­ć dobra u baratnju oružjem, odmah joj je uputio džentlmens­ki poziv da zajedno odu u lov u šumu nadomak Surdulice.

Nakon što je narodna poslanica za „Alo!” izjavila da ume da puca iz pištolja, njen bivši stranački kolega nije časio časa, već je odmah ponudio da zajedno love kako bi se Vukomanovi­ćeva oslobodila negativne energije.

- Prvi put sada čujem da moja draga drugarica Dijana zna da koristi vatreno oružje, jer nije bilo prilike da je vidim u tom izdanju u Socijalist­ičkoj partiji Srbije - započeo je Tončev svoje izlaganje za „Alo!” i dodao da je Vukomanovi­ćeva na njega ostavljala sasvim drugačiji utisak.

- Imao sam utisak da je prilično nežna i emotivna, pa mi je teško da je zamislim sa punim pištoljem u rukama. Pozivam je ovog leta u šumski predeo Surdulice u pravi lov, da ustreli neku divljač i da se tako oslobodi negativne energije pred jesenje zasedanje Skupštine džentlmens­ki je Tončev uputio svoj poziv, dokazavši da je zaboravio na sve sukobe koje je nekada imao sa Vukomanovi­ćevom.

- Mi smo nedavno imali različita mišljenja i bilo je tu teških reči, ali o mnogim stvarima smo ipak bili saglasni. Ja sam po prirodi borac, a ona se brzo predala bez unutarstra­načke borbe i krivo mi je zbog toga. Ona je sada ljuti protivnik ovog režima i vidim da simpatiše Vuka Jeremića sa setom je istakao potpredsed­nik socijalist­a.

Podsećamo, Dijana Vukomanovi­ć je za „Alo!” komentariš­uću predlog ministra odbrane Aleksandra Vulina da će sve žene u Srbiji mlađe od 50 godina morati da prođu obaveznu obuku za davanje prve pomoći i postupanje u vanrednim situacijam­a otkrila da je odlična u baratanju oružjem.

- Imala sam čast da upoznam narodnog heroja Danicu Milosavlje­vić iz okoline Užica i ona je, isto kao Milunka Savić ili Nadežda Petrović, za sve nas žene u Srbiji besmrtna heroina i uzor kako se brani otadžbina. Znam da pucam iz pištolja, umem da jašem, ali se užasavam Vulinovih ratobornih ideja - kazala je Vukomanovi­ćeva, koja je krajem 2016. napustila redove socijalist­a.

D. Ramadani

 ??  ?? „Au, ljudi, što mi se puca“: Dijana Vukomanovi­ć
„Au, ljudi, što mi se puca“: Dijana Vukomanovi­ć
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia