Alo!

ŽENI IZREŠETALI VRATA OD STANA

Niko od četvorice uhapšenih zbog ubistva i učestvovan­ja u tuči nije rekao ništa u tužilaštvu

-

Motiv krvavog sukoba najverovat­nije se krije u ljubomori.

- Sve ukazuje na to da su se momci posvađali, a zatim i potukli, zbog zajedničke devojke. Naime, ima indicija da se ona zabavljala najpre s jednim, a zatim s drugim, što joj bivši nije oprostio. U sukob su umešali i svoje prijatelje, pa je tuča izmakla kontroli - kažu

naši izvori. Za sada neidentifi­kovana osoba ispalila je dva metka u ulazna vrata stana Anke B. u beogradsko­m naselju Bežanijska kosa, saznaje „Alo!”. U pucnjavi niko nije povređen.

Kako saznajemo, u noći između ponedeljka i utorka stanare zgrade na Bežanijisk­oj kosi u ulici Ismeta Mujezinovi­ća probudila je pucnjava. Odmah je obaveštena policija, koja

Inače, policija je pronašla nož kojim je, kako se sumnja, Dalibor N. počinio krivično delo.

- Policija je uhapsila i M. M. (30), B. M. (23) i M. S. (31), koji su bili u društvu ubijenog muškarca, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično delo učestvovan­ja u tuči. M. M., B. M. i M. S. je, po nalogu nadležnog tužilaštva, određeno zadržavanj­e do 48 sati i oni su uz krivičnu prijavu sprovedeni Višem javnom tužilaštvu u Nišu - rečeno je iz niške policije. je tokom uviđaja uzela izjave stanara. Izjavu je dala i Anka B., koja je rekla da se nikome nije zamerila i da niko nije imao razlog da joj puca u vrata. U cilju istrage, policija je uzela i video-snimke sa okolnih zgrada kako bi eventualno otkrila ko je i zašto pucao.

Prema navodima našeg sagovornik­a, ne isključuje se mogućnost

Beživotno telo Marka S. pronađeno je u nedelju oko 2.40 prekoputa kafane “Bolji život” u Nišu, na raskrsnici Gabrovačko­g puta i ulice Ljubomira Nikolića, dok je Dalibor N. zatečen nedaleko odatle sa ubodnom ranom na leđima i posekotina­ma po glavi. On je prebačen u KC, zbrinut je i nije životno ugrožen, a juče je uhapšen zbog sumnje da je počinio ubistvo.

Nezvanično se saznaje i da je do sukoba došlo zbog devojke po imenu Danijela, ali se istraga još vodi. da su se sukobile dve grupe, pa su meci slučajno završili u Ankinim vratima.

- Istraga ide u svim pravcima, proveravaj­u se mogućnosti da je neko greškom pucao u njena vrata ili je u pitanju nešto drugo. Stanari zgrade su rekli da ništa sumnjivo nisu videli, a ni čuli - rekao je naš sagovornik blizak istrazi. E. S.

 ??  ?? U sukobu ga
posekli po vratu: Marko S. Ovde je nađen ubijeni,
ali i njegov dželat Tuča izbila ispred kafane „Bolji život“
U sukobu ga posekli po vratu: Marko S. Ovde je nađen ubijeni, ali i njegov dželat Tuča izbila ispred kafane „Bolji život“
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia