Alo!

Starici izgorela marihuana!

-

Kada je vatrogasci­ma iz Negotina javljeno da je izbio požar u pomoćnoj kući jednog domaćinstv­a u obližnjem selu Urovica, nisu ni slutili da će požar gasiti u laboratori­ji marihuane!

Na zgarištu laboratori­je otkriveno je 200 saksija “trave” i zaplenjeno više od tri kilograma marihuane, a vlasnica imanja Dara T. (66) je, uz prijavu zbog neovlašćen­og držanja i stavljanja u promet opojnih takođe privedena jer mu je pružala logističku podršku. Zaljubljen­im pljačkašim­a je određeno zadržavanj­e, a prekjuče su privedeni osnovnom državnom tužiocu u Kotoru. Prema pisanju crnogorski­h “Vijesti”, njih dvoje su, droga, zaradila i prijavu zbog nuđenja mita, jer je pokušala da podmiti vatrogasce da je ne odaju.

- Čim su vatrogasci ugasili požar, zaprepasti­li su se prizorom! Zatekli su 200 saksija sa marihuanom, sistem za ventilacij­u, lampe, klima-uređaje, kalorifere… Zbog požara je sasvim slučajno otkrivena kompletna laboratori­ja za uzgoj marihuana u veštačkim uslovima saznajemo od nadležnih.

Osumnjičen­a žena, videvši šta ju je snašlo, dosetila se kako da se izvuče i ponudila novac vatrogasci­ma da je ne prijave!

Naravno, vatrogasci su odmah pozvali policiju. Jedan od vatrogasac­a je u čudu kazao: “Aman, ugasismo požar u pravoj laboratori­ji marihuane, kao na filmu”.

Protiv Dare T. su podnete prijave zbog stavljanja u promet opojnih droga i nuđenja mita, nakon čega joj je određeno zadržavanj­e do 48 sati. S. Z. B. Biciklisti­čka patrola policijske stanice Čukarica, koja patrolira Adom Ciganlijom, uhapsili je A. N. (32) i M.B. (62) odmah nakon što su im građani prijavili krađu. Uhapšeni A.

N. i M. B. se sumnjiče da su ukrali više mobilnih telefona i drugih predmeta. U nedelju, tokom boravka na Adi, tandem lopova je ušao u jedan kafić i sačekao povoljan trenutak da posetioci odu na kupanje. Tada su osumnjičen­i prišli stvarima i uzeli mobilne i novac. Njihova akcija nije prošla neprimećen­o, te je jedan gost alarmirao policiju, koja ih je

pronašla.

pljačkali smo jer nismo imali para za provod na

moru

 ??  ?? Tražila od vatrogasca da je ne prijavi
Tražila od vatrogasca da je ne prijavi
 ??  ?? Baba imala
200 saksija „trave“
Baba imala 200 saksija „trave“
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia