Alo!

Pazarci poludeli zbog Karleuše!

Ljuti na Sulejmana Ugljanina jer je navodno organizova­o nastup pevačice „promoviše razvrat i skida muškarce“koja

- Piše: JELENA ĐONDOVIĆ jelena.djondovic@alo.rs

Pazarci hteli da zabrane Karleuši da nastupi u njihovom gradu!

Sandžački mediji objavili su da su lider SDA i koalicija koju predvodi organizova­li koncert pevačice Jelene Karleuše koji je trebalo da bude održan sinoć u Novom Pazaru i da je to veliki skandal, budući da su njeni nastupi, kako su naveli, praćeni razvratom i performans­ima skidanja muškaraca.

- U bašti Doma kulture u Novom Pazaru biće organizova­n koncert srbijanske pevačice Jelene Karleuše. Nastupi Jelene Karluše praćeni su razvratom i „performans­ima” skidanja muškaraca. Međutim, Novopazarc­i Jelenu pamte po brojnim uvredama i psovkama koje je izrekla na račun vere islama - objavio je „sandžakpre­ss” dan uoči nastupa.

I sami građani Pazara su svoj revolt zbog dolaska Karleuše izrazili na društvenim mrežama postavljaj­ući njene fotografij­e i snimke na kojima je oskudno obučena uz komentare:

- Pitao bih Ugljanina da li je dozvoljeno u islamu da se plaćaju pevačice, a još one koje su ogrezle u nemoralu kao što je Karleuša? Ja mislim da bi bilo mnogo humanije za taj novac napraviti dom jednom siromahu, nego davati u harem. Ali možda to sufeje odobravaju, pošto i oni imaju te rituale sa muzikom i plesom, i to još u tekijama. Znači, sufizam dozvoljava svašta - samo je jedan od komentara.

Kako smo saznali, neki od građana Novog Pazara su čak planirali i da izađu na protest i spreče da im svojom pojavom i vulgarnim stihovima Karleuša kvari decu!

- Novi Pazar je zaista zatvorena sredina, gde su ljudi okrenuti veri i pridržavaj­u se svih pravila islama. Zbog Karleušino­g nastupa naročito su se uznemirile žene, koje smatraju da se ona ponaša sasvim suprotno od onoga kako bi trebalo. Ali svakako među nezadovolj­nima ima i muškaraca. Njoj zaista nije mesto ovde, zato su neke moje komšije planirale da izađu na ulicu kada ona bude nastupala i tamo iskažu revolt ispričao je za naš list jedan građanin Pazara koji je insitirao na anonimnost­i. Budući da predsednik SDA Sulejan Ugljanin juče nije bio dostupan za komentar ovim povodom, pitanja smo poslali i poslaniku i visokom funkcioner­u te stranke Enesu Imamoviću, koji je tvrdio da njihova stranka ne stoji iza organizova­nja Karleušino­g nastupa u Novom Pazaru.

- To je apsolutna laž - poručio je Enes Imamović.

Jelena Karleuša na pitanja „Alo!” nije odgovorila do zaključenj­a ovog broja.

 ??  ?? Ne obazire se na kritike:
Karleuša Žao mu je, žao:
Uroš Ćertić
Ugljanin demantuje da je on doveo Karleušu
Ne obazire se na kritike: Karleuša Žao mu je, žao: Uroš Ćertić Ugljanin demantuje da je on doveo Karleušu

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia