Alo!

Gej ribica ispunjava želje zadrugarim­a

-

Iako se već danima spekuliše o tome čija imena su se našla na listi učesnika novog rijalitija „Zadruga”, izvor blizak produkciji otkrio je u razgovoru za „Alo!” da će u gradu koji se specijalno pravi za rijaliti boraviti 32 poznate osobe, ali i jedna zlatna ribica.

- Ispod čarobne planine koja se gradi u okviru kompleksa postavićem­o srebrno jezero, u kojem će se nalaziti zlatna ribica, koja je pripadnik LGBT populacije i zove se Ljubinko. On je poslednji, 33. učesnik rijalitija „Zadruga”. Ako neko od učesnika uspe da ga ulovi golim rukama, dakle bez korišćenja pribora, moći će da bira jednu od tri želje - rekao je za „Alo!” izvor blizak timu koji radi na ovom projektu.

Osim toga, “Zadruga” je uvela još jednu novinu.

- Ovo je prvi rijaliti kojim neće upravljati produkcija, već veliki šef. A ko će biti veliki šef i kakva je njegova uloga, to se čuva u strogoj tajnosti - rekao nam je izvor.

U okviru scenografi­je nalaze se i sprave koje će generisati veštačku kišu, sneg, ali i elektrosta­tičke polarizaci­je visokog intenzitet­a, što će stvoriti iluziju sevanja.

Kako se danima spekuliše, u rijalitiju će se naći

Zoran Marjanović, muzički kompozitor i suprug ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović,

Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi

Mića, Mina Vrbaški, poznata po aferi sa Šakom Polumentom, a kak izvor blizak produkc ji tvrdi, uloga vodite ke poverena je Sor Vučelić. S.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia