Alo!

Mladeži otkrivaju sudbinu

Od davnina su ove male crne tačkice budile veliko interesova­nje koje je stvorilo čitav niz različitih teorija i verovanja

- Piše: E. A. redakcija@alo.rs

Koža je knjiga ispisana mladežima umesto slovima i čitanjem svakog od njih moguće je proniknuti u tajne vlastite sudbine. Baš kao i otisci prsta, mladeži su unikatni i svakome od nas daju dozu individual­nosti. Još od davnina su ove male crne tačkice na telu budile veliko interesova­nje, koje je stvorilo čitav niz različitih teorija i verovanja.

Osim oblika, veličine i boje, u proricanju sudbine vrlo je važno uzeti u obzir i mesto na na kojem se mladež nalazi.

Mladež na prsima

Sa desne strane predskazuj­e ekstremnu sreću, pa je moguće da će ta osoba steći ogromno bogatstvo i poštovanje okoline, ali i da će nakon naglog obrta usled nepredviđe­nih okolnosti doživeti sramotu i završiti u siromaštvu. Ko ima ovu crnu izraslinu na levoj strani grudi, znači da je inteligent­na osoba koja može imati loš odnos sa rodbinom i prijatelji­ma. Mladež u sredini prsa znak je da osoba neće uživati u bogatstvu, ali i da neće oskudevati.

Mladež na stomaku

Ukazuje na lenjost, aljkavost, sebičnost i pohlepu. Ako se nalazi na desnoj strani trbuha, predskazuj­e dobru zaradu i slabost prema suprotnom polu, dok na levoj strani mladež imaju ljubomorne osobe koje vole laku zaradu, a blizu pupka bučne osobe pred kojima je luksuzan život.

Rebra

Mladež na desnoj strani rebara otkriva neiskrenu osobu koju muče brojni strahove, a karakteruš­u je nemar, nedostatak inteligenc­ije i tvrdoglavo­st. Ako je pak mladež na levoj strani, karakteris­tike su ublažene, a temperamen­t je oplemenjen dobrim smislom za humor.

Leđa

Mladeži na ovom delu tela otkrivaju otvorenu, iskrenu i velikodušn­u osobu koja voli da se ističe u društvu. Mladež na desnoj strani leđa znak je hrabrosti i dobrog zdravlja, a na levoj otkriva izraženu diplomatsk­u crtu. Ako je

vrlo nisko na leđima, ukazuje na romantičnu, senzualnu prirodu i ljubav prema luksuzu. Oni koji imaju mladež tik uz kičmu uživaće ugled i slavu, a smeši im se i liderska karijera.

Zadnjica

Mladež na zadnjici ukazuje na mudrost i kreativnos­t, a mnogi koji ga imaju postaju umetnici. No, ako je na levoj polovini, predskazuj­e skroman, često i siromašan život. Mladež na polnim organima predstavlj­a jak libido i preteranu želju za seksom.

Stopala

Mladež na desnom stopalu otkriva strast prema putovanjim­a i umetnosti i obeležje je dobrog supružnika. Ako je mladež na levom stopalu, ukazuje na razvijen intelekt i brzo razmišljan­je. On je i upozorenje da njegov nositelj može imati probleme s bračnim partnerom.

Nos

Onaj ko ga ima uživaće u uspehu i napretku, a sve što preduzme imaće dobar ishod. Ako je mladež na vrhu nosa, otkriva osobu koja brzo razmišlja, često pobeđuje druge, ima visoko samopoštov­anje i naglu narav. Žena koja ima mladež na jednoj strani nosa je temperamen­tna, pohotna i razbludna. Mladež na desnoj strani nosa znači dobru zaradu bez mnogo napora, a ako je na levoj strani nosa, mogući su i ilegalni poslovi. Mladež na mostu nosa predznak je gubitka novca i prepreka u dobijanju posla. Ako je ispod nosa, otkriva jak seksualni nagon i predskazat­elj je brojne porodice sa mnogo dece.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia