Alo!

Šampioni pocepali glasne žice pevajući Cecine hitove!

-

U nedelju, posle finala protiv Španije, naši zlatni juniori nisu imali kada da kao ljudi proslave titulu šampiona Evrope! Skromna proslava u hotelu, razmenjiva­nje čestitki sa najbližima, pa pravac u krevet. Logično, pošto su košarkaši posle svih napora na turniru u Bratislavi bili umorni i istrošeni. Uz to, svi su bili svesni da se u ponedeljak vraćaju u Srbiju.

Gde ćete bolje da proslavite veliki trijumf nego u našoj prestonici? U ponedeljak su se posle svečanog dočeka, razgovora sa medijima i gostovanja odlučili da daju sebi oduška. Izbor je pao na jedan od najpoznatn­ijih splavova u Beogradu. „Alo!“ne bi bio „Alo!“ kada vam ne bi dočarao kako je izgledalo slavlje momaka koji su tek odnedavno punoletni.

- Ekipa se okupila na splavu oko jedan ujutru. I bili su sve do pet - objašnjava jedan od svedoka slavlja naših košarka. n Ko je bio za stolom naših košarkaški­h nada?

- Bila je samo njihova, muška ekipa! Znam da vas to uvek interesuje, ali nije bilo

sa njima nekih zanimljivi­h žena. n Videli smo kako se naši sadašnji i nadamo se budući šampioni ponašaju na terenu. A kakvi su kada se malo opuste?

- Veoma, veoma kulturni momci! Da, zabavaljal­i su se, igrali su i pevali do jutra. Baš su momci za primer! n Koje su pesme posebno pogodile naše košarkaše?

- Sve od Cece. Na njene pesme su posebno odlepili. Ali opet da ponovim, stvarno su sjajni momci. Nije bilo ni mnogo alkohola na njihovom stolu. Baš se vidi da su momci pravi sportisti - otkrio je naš izvor sa lica mesta.

V. Z.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia