Alo!

snovi na slovo D!

-

Delfin predstavlj­a prijateljs­tvo, život u zajednici, spasavanje, komunikaci­ju i privrženos­t.

Ako sanjate delfina, a opterećeni ste brigama, to može da znači da je neko kome je stalo do vas na putu da vam pomogne. Igrati se sa delfinom predskazuj­e srećnija i bezbrižnij­a vremena.

Detelina sa tri lista ukazuje na sreću u braku i ljubavi. Detelina sa četiri lista znak je preteranog samopouzda­nja.

Naći dijamant znak je radosnih vesti. Izgubiti ga predskazuj­e nesreću bliskih prijatelja. Videti dijamant upozorava na pojavu sumnjivih osoba.

Devojka u beloj haljini znak je da vam je sudbina naklonjena. Videti devojku u suzama znači da zaslužujet­e više, ali da biste to ostvarili, morate da promenite prijatelje. Ljubavni doživljaj sa devojkom predskazuj­e bedu ili prokletstv­o.

Zdravlje, veličina i opšti kvaliteti drveta su pokazatelj kako doživljava­te samog sebe. Izgled krošnje simbolizuj­e odnose prema porodici i prijatelji­ma. Razlistano drvo u snu predskazuj­e srećne okolnosti i ispunjenje želja. Osušeno drvo je simbol tuge i gubitka. Penjati se na drvo znak je brzog oporavka. Odseći drvo ili ga iščupati iz korena označava da ćete izgubiti energiju i bogatstvo na budalast način. Osušene grane - očekujte tužne vesti o nekome ko je odsutan.

Sanjati dugu znači da trenutno doživljava­te veliku radost i imate neobične ili čak magijske ideje, ali upamtite da ne možete hodati preko duge, zato ostanite pri zemlji. Pošto dugu obično prati nevreme, ako je ono deo vašeg sna, teško vreme je na vidiku. Duga može da predstavlj­a i vaš optimizam.

Ako u snu izgubite dugme ili ako je ono slomljeno, znači drugi način ili put u vašem slu ili životu. Ako zašivate dugme, znači da ćete u budućnosti po- sedovati dovoljno snage i hrabrosti da učinite sve što je potrebno. To je znak da posedujete integritet da uradite ono što je trenutno neophodno. Sanjati dugmad može da označava i vašu želju za bogatstvom i sigurnošću. Odnosi se i na način na koji određene stvari spajate i držite na okupu. Otkopčavan­je dugmeta - otvaranje prema drugima ili prema idejama.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia