Alo!

Ljubavnika ubila sa 27 udaraca kamenom

-

Anel Papić (33), koji je 23. juna ubijen u Sjenici, prema rezultatim­a obdukcije, ubijen je sa 27 udaraca u glavu.

Za Papićevo ubistvo osumnjičen­i su supružnici Mubera i Senad Muhović, ali Anelov otac sumnja da zločin nisu izvršili samo njih dvoje.

- Mubera nije mogla da ga udari 27 puta, ni ona, ni Senad. Siguran sam da je tu bio još neko. Mislim da telo mog sina nije spaljeno odmah posle zločina. Neko je kasnije, kada su Mubera i Senad već pobegli iz Sjenice, došao u šumu i vatrom pokušao da sakrije tragove - kaže Ahmo Papić i dodaje da misli da postoji treći čovek koji je umešan u zločin. Anel Papić ubijen je 23. juna, a njegovo telo nađeno je dan kasnije u šumi kod Sjenice, na mestu gde su se on i Mubera tajno sastajali.

Mubera je bila udata za Senada, koji je radio u Nemačkoj, a dan pre zločina se vratio u Srbiju kako bi sa sobom poveo i suprugu i dve ćerke.

Nakon zločina su oboje sa decom pobegli iz Sjenice za Nemačku, ali su već sutradan, kada je nađeno Anelovo telo, osumnjičen­i za zločin. U Srbiju su se vratili dve nedelje kasnije i otada su u pritvoru u Novom Pazaru.

Tragovi koji su forenzičar­i otkrili na mestu zločina potvrdili su da su oboje bili na mestu zločina. Iako se prvo sumnjalo da je Senad direktni izvršilac ubistva, dokazi koji su nađeni ne isključuju mogućnost da je ubica zapravo njegova supruga Mubera.

Čujem da se priča o nagodbi uhapšenih sa tužilaštvo­m. I tužilac mi je rekao da po zakonu ima pravo na to i da planira da Muberi ponudi 20 godina, a Senadu deset godina zatvora - kaže Ahmo.

 ??  ?? Udaran do smrti: Anel Papić
Udaran do smrti: Anel Papić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia