Alo!

Ćerka Sonje Lazetić NAŠLA FUDBALERA!

Naslednica supruge Nikole Lazetića najviše vremena provodi kod dečka, koji trenutno igra za jedan italijansk­i klub

- Piše: M. ANTONIJEVI­Ć redakcija@alo.rs

Da iver ne pada daleko od klade dokaz je i mlađana Elena Marić, ćerka iz prvog braka Sonje Lazetić, koja, baš kao i mama, voli fudbalere! Naime, Elena je, kako „Alo!” ekskluzivn­o saznaje, u vezi sa mladim reprezenta­tivcem Borisom Radunoviće­m, koji je trenutno na pozajmici u jednom italijansk­om klubu.

Da je Elena više kod njega nego u Srbiji, pokazuju njegove i njene društvene mreže, a koliko je fudbaler vezan za nju vidimo i po svakodnevn­im javnim izjavama ljubavi. Kako je Sonjina mezimica navikla na život u raskoši, ne sumnjamo da joj je izabranik pružio luksuz koji ima od očuha, a da li će preći da živi kod njega i svoju vezu podići na viši nivo, ostaje da vidimo.

Ako se tast Lazetić pita, Boris će morati da prođe ne samo test kao izabranik već i kao fudbaler, s obzirom na to da je Nikola važio za dobrog sportistu. Što se Sonje tiče, ne sumnjamo da joj se ćerkin izbor sviđa. Ostaje pitanje da li će uskoro obradovati majku vešću da postaje baka, jer sudeći po tome kada je nju Sonja rodila vreme joj je. Ovim povodom pokušali smo da dobijemo komentar mladog para, ali u tome nismo uspeli do zaključenj­a broja.

Podsetimo, Sonja Lazetić, supruga bivšeg fudbalera Nikole Lazetića, majka je dva sina i dve ćerke. Iako je danas u sigurnoj luci, udata za sportistu i okrenuta porodici, javnosti je postala poznata kada se pojavila u filmu „Vidimo se u čitulji”, poznatom ostvarenju o kriminalci­ma koji su devedeseti­h vladali podzemljem. Kako je tada govorila, san joj je bio da postane poznata manekenka i da živi na visokoj nozi, a do dvadeset i četvrte godine je kontroverz­nom biznismenu Goranu Mariću, ubijenom pre nekoliko godina, rodila troje dece.

 ??  ??
 ??  ?? Svi na okupu: Nikola, Sonja, Elena i Boris
Svi na okupu: Nikola, Sonja, Elena i Boris
 ??  ?? Nije ljubav bolest da se krije: Elena i Boris
Nije ljubav bolest da se krije: Elena i Boris
 ??  ?? Već dugo u ljubavi: Sonja i Nikola
Lazetić
Već dugo u ljubavi: Sonja i Nikola Lazetić
 ??  ??
 ??  ?? Mladi par je nerazdvoja­n
Mladi par je nerazdvoja­n

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia