Alo!

NEK 200 GODINA TRUNE U ZATBORU

„Svaki dan idemo na groblje, a porodica ubice nije nas ni pozvala, niti je srećemo”, kažu rođaci ubijenog dečaka i njegove majke

- Piše: ENES SADIKU enes.sadiku@alo.rs

Monstrum Marko Nikolić (43), koji je pre tačno mesec dana u Centru za socijalni rad u Rakovici ubio četvorogod­išnjeg sina Mihaila i nevenčanu suprugu Maju Đorđević (38), u zatvoru se ponaša mirno i normalno, saznaje „Alo!”.

Kako saznajemo, Nikolić u Centralnom zatvoru deli sobu sa trojicom osumnjičen­ih i do sada nije pokazao znake kajanja, niti bilo kakvu emociju.

- Nikolić se u pritvoru ponaša kao da je na odmoru. Jednostavn­o jede, spava, gleda televiziju i s advokatom, koji ga posećuje, sprema odbranu. S tom trojicom pritvoreni­ka jedva progovori koju reč, odnosno ponaša se kao da nisu tu. Inače ne pravi nikakve probleme i svoje obaveze u pritvoru bez pogovora izvršava - ispričao je naš dobro obavešten sagovornik.

Inače, Marku Nikoliću pritvor do 30 dana određen je 14. jula ove godine u Višem tužilaštvu u Beogradu.

S druge strane, Majina sestra Branislava i njen sin iz prvog braka od tuge ne mogu da dođu sebi. Prijatelj Majine porodice objašnjava da se Branislava od tuge i šoka razbolela, odnosno da ima srčanih problema.

- Ta osoba je uništila sve oko sebe, digla je ruku na svoje dete, pa ubila nekog s kim je delila koru hleba. Ponavljam, ta osoba, namerno kažem osoba, jer da je čovek

ili životinja, ovo se ne bi desilo i on ne bi sve oko sebe zagadio. Ne želim ni da pomišljam šta mu je bilo u glavi kada je digao ruku na dete, a i na Maju. Taj čin sam po sebi govori o njemu i verujem da ni on nema odgovore na to. Nikome u životu ne želim zlo, pa ni njemu. Želim mu da živi 200 godina u zatvoru - u dahu će rođak ubijenih.

Prema njegovim rečima, porodica se sada brine zbog Branislavi­nog zdravlja.

- Od Majinog i Mihailovog ubistva i velikog šoka Majina sestra Branislava ne može da se oporavi. Ona svaki dan ide na groblje, a onda se mnogo potrese. Pored tragedije od šoka i tuge, Branislavi su se javili poroblemi sa srcem, pa ona redovno ide i kod lekara.

 ??  ?? Ovo je monstrum: Marko Nikolić
Ovo je monstrum: Marko Nikolić
 ??  ?? Nožem je ubo 50 puta po telu: Maja
Đorđević
Nožem je ubo 50 puta po telu: Maja Đorđević
 ??  ?? Otišao među anđele: Mihailo Nikolić
Otišao među anđele: Mihailo Nikolić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia