Alo!

ana nikolić već na dijeti

Nekada na jzgodnija pevačica povela je računa o ishrani, a čim se oporavi od carskog reza, krenuće na treninge kod majke Miljane

- Piše: M. ANTONIJEVI­Ć redakcija@alo.rs

Ana Nikolić je presrećna što su ona i njen suprug Stefan Đurić Rasta postali roditelji, međutim, lepa pevačica je, videvši kazaljku na vagi, ogledalo, a ponajviše nalaze lekara o povišenom šećeru i pritisku, deset dana posle porođaja shvatila da je vrag odneo šalu, te se već bacila na dijetu!

Kako saznaje

„Alo!”, pop pevačica, koja trenutno, navodno, ima čak 125 kilograma, ne samo što je zgrožena svojim izgledom, nego je i uplašena za zdravlje, tako da je čvrsto rešila da debljini stane na put.

- Ana je uvek vodila računa o izgledu, ali se poslednjih nekoliko godina opustila, pogotovo otkad je počela vezu s Rastom, kome je ona uvek najlepša, bez obzira na kilograme. Kada je zatrudnela, pustila je na volji svom hedonizmu i rešila da jede bukvalno šta hoće i kad joj padne na pamet, da jednom u životu sebi da oduška do kraja - priča vornik bliz male Tar da se pokaja ove šljen

jeste pod horm shvatil tivno da rala kada s upozorili na šećera u krvi i priti je lako dobiti, ali ju je tešk Ani se ranije dešavalo da desetak kilograma koje j da skine dijetama i trenin đutim, ovo će biti teži za početak, izbacila je iz ish slatkiše i sokove, pa bi usk lo da počne da mršavi.

A da bi sve ipak išlo br ćevoj će pomoći majka M je u top-formi i koja ruko

koji joj je otvorila ćerka.

Kako su mediji ranije pisali, centar je opremljen fit-step mašinama, koje se naprežu umesto onog ko trenira i veoma su efektne.

- Miljana je presrećna što joj je Ana podarila unuku, ali veoma je kritična prema ćerki što je u trudnoći bila toliko opuštena i rekla joj je da pod hitno mora da smrša deset-petnaest kilograma, taman dok se oporavi od carskog reza, a onda joj slede naporni treninzi. Njen plan je da Ana počne da vežba od jeseni i da do Nove godine već liči na onu staru, a da na proleće bude bomba kao što je uvek i bila - zaključuje naš sagovornik.

Ovim povodom pokušali smo da dobijemo komentar Nikolićeve, ali u tome nismo uspeli do zaključenj­a broja.

 ??  ?? ana nikolić nekad
ana nikolić nekad
 ??  ?? Stopala male Tare
Stopala male Tare

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia