Alo!

Vratil sa Medi

- Piše: DAMIRA RAMADANI damira.ramadani@alo.rs

Ana se vratila sa letovanja! Predsednic­a Vlade Srbije Ana Brnabić u nedelju uveče se vratila sa godišnjeg odmora, a fotograf našeg lista uslikao ju je na Aerodromu „Nikola Tesla“.

Premijerka je u srpsku prestonicu doputovala u kasnim večernjim satima, na aerodromu se nije dugo zadržavala, već se brzim korakom odmah uputila ka izlazu.

Ana Brnabić, bez obzira na to što trenutno obavlja najmoćniju funkciju u državi, nije prošla kroz VIP izlaz Aerodroma „Nikola Tesla“. Skoro pa neprimetna predsednic­a Vlade na leđima je nosila crni ranac, a u njenoj pratnji se nije pojavila njena partnerka, sa kojom je provela godišnji odmor.

Premijeka je bila obučena u kežual stilu. Na sebi je imala farmerke, plavu košulju i sako u sličnoj nijansi. Ako je suditi po fotografij­ama koje ja zabeležio naš fotograf, Brnabićeva se nije preterano izlagala suncu, te nije uspela da nabaci boju.

Podsećanja radi, kako je „Alo!” ekskluzivn­o pisao, predsednic­a Vlade je sa svojom partnerkom boravila u jednoj mediterans­koj zemlji. Iako je prošlo samo mesec dana otkako je izabrana na najmoćniju funkciju u Srbiji, Brnabićeva je odlučila da malo predahne i otišla je na odmor.

Odsela je u hotelu sa pet zvezdica, gde je uživala u svim pogodnosti­ma koje to luksuzno odmarališt­e pruža. Brnabićeva je na raspolagan­ju imala nekoliko bezena, kao i saune, fitnes program, masaže i sve što takvi luksuzni hoteli mogu da ponude svojim gostima. Premijerka je tokom odmora imala priliku da uživa u najraznovr­snijoj mediterans­koj hrani, ali i u njihovim svetski

poznatim vinima. Naredna sednica Vlade očekuje se tek 18. avgusta, jer je skoro cela Vlada sa premijerko­m Anom Brnabić na čelu bila na odmoru. Da stvar bude gora, iako je Brnabićeva od svojih ministara dopisom tražila da joj dostave plan svoj godišnjih odmora, jedini koji je to učinio bio je ministar privrede Goran Knežević.

Ministar Goran Knežević je u svojoj izjavi za „Alo!” potvrdio naša saznanja i kazao da je po svim pravilima, uredno i na vreme prijavio korišćenje svog odmora.

- Ne znam za druge, ja sam uredno odgovorio na dopis premijerke Ane Brnabić i naveo da bih koristio sedam dana odmora - rekao je Knežević za naš list.

Interesant­no je da su skoro pa u isto vreme kao i predsednic­a Vlade na odmoru bila i dva potpredsed­nika Vlade Zorana Mihajlović i Nebojša Stefanović. Stefanović se, prema našim informacij­ama, vratio krajem protekle nedelje, a potpredsed­nica Vlade Srbije Zorana Mihajlović juče nije odgovarala na naše Sms-ove, pa zbog toga pretpostav­ljamo da još nije stigla sa godišnjeg

odmora.

 ??  ?? Brnabićeva desetak dana
uživala u luksuznom hotelu sa pet zvezdica u jednom poznatom
letovališt­u Vlada srbije sada Može da nastavi sa
radom Premijerka preksinoć sletela na beogradski aerodrom, i
to sama
Brnabićeva desetak dana uživala u luksuznom hotelu sa pet zvezdica u jednom poznatom letovališt­u Vlada srbije sada Može da nastavi sa radom Premijerka preksinoć sletela na beogradski aerodrom, i to sama
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia