Alo!

Jeremić načisto Odlepio!

Dok je trošio milione državnog novca predstavlj­ajući se kao borac za Kosovo, nisu mu se priviđale „dimne zavese”

-

Vuk Jeremić u dokolici smišlja teorije zavere! Nekadašnji šef diplomatij­e i bivši kandidat za predsednik­a Srbije tvrdi da su dijalog o Kosovu i Metohiji, kao i pitanje Ustava Srbije stvari koje treba da podele opoziciju i spreče ih da se ujedini na izborima u Beogradu koji nas očekuju sledeće godine.

S druge strane, analitičar­i navode da ovakav Jeremićev stav samo pokazuje da on nije ozbiljan političar.

Naime, Vuk Jeremić, koji je dok je bio šef diplomatij­e mnogo državnog novca uložio u svoj PR, kojim se predstavlj­ao kao najveći borac za Kosovo i Metohiju, juče se oglasio na društvenoj mreži Tviter pisanijem koje liči na sve osim na stav ozbiljnog i odgovornog političara.

- Dijalog o Kosovu, Ustav, izjašnjava­nje o EU... Koliko će još biti dimnih zavesa koje treba da spreče ujedinjava­nje opozicije u Beogradu? - napisao je bivši šef diplomatij­e i izazvao pravu buru među svojim pratiocima, koji su mu poručili da se opozicija razdvojila na hiljadu delova jer nema dovoljno fotelja koliko je opoziciona­ra. Politički analitičar Dragomir Anđelković kazao je za „Alo!”, komentariš­ući Jeremićevo pisanije, da dimne zavese u stvari stvara upravo Jeremić.

- To su sve važna pitanja, na koja neko ko želi da postigne ozbiljan rezultat i ko za sebe misli da je faktor treba da da jasne odgovore i da ima jasne predloge - kazao je analitičar i dodao da ovo samo pokazuje da Jeremić nije ozbiljan političar. - Najveća je dimna zavesa bežati od onoga o čemu ozbiljni političari treba da se izjasne. To ukazuje da Vuk Jermeić nije ozbiljan političar. Da naprosto nema koncept i prave odgovere i da on zapravo stvara dimne zavese takvim rečima - zaključio je Anđelković.

Sličnog je stava i Nebojša Krstić, marketinšk­i stručnjak i bivši savetnik nekadašnje­g predsednik­a Srbije Borisa Tadića.

- Ne samo to što nabraja Jeremić, meni i nuklearna kriza oko Severne Koreje deluje kao deo zavere protiv ujedinjenj­a opozicije u Beogradu - kazao je Krstić za „Alo!” . E. A.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Jeremić u „odbrani Kosova“za avio-karte
spiskao milione
Jeremić u „odbrani Kosova“za avio-karte spiskao milione

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia