Alo!

Pajtić i boško se urotili protiv Šuleta! boško optužio Šuleta da je u dogovoru sa vučićem

Je Obradović ne može da preboli što ga Šutanovac odbacio, Pajtić pati za vremenom kada je predvodio DS

- Piše: DAMIRA RAMADANI damira.ramadani@alo.rs

Pajtić i Boško pokušavaju da se osvete Šutanovcu, jer ga krive za svoje poraze! Nekadašnji predsednik DS-A Bojan Pajtić i lider Dveri Boško Obradović ponovo su udarili na prvog čoveka demokrata Dragana Šutanovca.

Razlozi za ove napade, koji traju već duže vreme, isključivo su lične prirode.

Naime, Obradović ne može da preboli što ga Šutanovac ne želi u opoziciono­m bloku za izbore u Beogradu, a Pajtić još pati za vremenom kada je bio prvi čovek demokrata i što je Šuitanovac na unutarstra­načkim izborima osvojio više od 60 odsto glasova članstva, saznaje „Alo!” iz dobro obavešteni­h izvora.

- Onaj ko učestvuje u „dijalogu” sa AV (Aleksandro­m Vučićem) i procesu promene Ustava legitimizo­vao je nasilnički autokratsk­i režim. Stvar je izbora. Jednostavn­o - „grmeo” je juče Pajtić na Tviteru nakon što je Šutanovac najavio je da će DS pravno uobličiti predlog promene Ustava i poslati ga predsednik­u republike i predsednic­i Skupštine, kao i predsednic­i Vlade i ministrima.

- Šule otvara promenu Ustava i izbacivanj­a preambule o KIM. Je l‘ u dogovoru sa Vučićem ili se nudi Zapadu da bude veći Vučić od Vučića?

- napisao je Obradović juče na Tviteru.

Prema rečima izvora, motiv za sličan stav Pajtića i Obradovića jeste to što im je Šutanovac zajednički kamen spoticanja.

- Pajtić ne može da preboli što je na izborima u DS-U bio tek treći. Od njega je bolje prošao i Zoran Lutovac, koji nije poznat u javnosti, a Šutanovac je osvojio više od 60 odsto glasova članstva - navodi naš izvor i dodaje da bivši predsednik demokrata još „tuguje” jer je svestan da se u toj stranci više ništa ne pita.

- Pajtić još žali za danima kada je „žario i palio” u Vojvodini i bio na čelu DS-A, koji je doveo ispod cenzusa, za razliku od osam odsto koliko ima DS pod vođstvom Šutanovca, istraživan­jima - zaključuje naš izvor.

Situacija je slična i kada je reč o Obradoviću, koji ne može da oprosti Šutanovcu što DS neće u koaliciju sa Dverima za izbore u Beogradu.

- Boško se ljuti jer mu Šutanovac ne da u koaliciju i tada je krenula netrpeljiv­ost lidera Dveri. On je svestan da Dveri samostalno ne mogu da pređu cenzus - navodi naš izvor.

Šutanovac je nedavno za „Alo!” istakao da mu je fascinantn­o da Boško pomišlja da može da pravi koaliciju sa Ds-om.

- Čovek koji se zalaže da se ženama onemogući da raspolažu svojim telom, zaglavljen u 14. veku, pomislio je da može da bude naš predizborn­i koalicioni partner - kazao je on.

 ??  ?? Sa Boškom neće ni u crkvu: Dragan Šutanovac Ne može da oprosti poraz: Bojan Pajtić
Sa Boškom neće ni u crkvu: Dragan Šutanovac Ne može da oprosti poraz: Bojan Pajtić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia