Alo!

Dačić je magnet Za LEPE ŽENE!

Tončev: Na Ivičin šarm pala je i Zaharova, tako da on u pola noći sada može da nazove Šojgua i Putina

-

Ivica Dačić je pravi magnet za lepe žene, bar tako tvrdi Novica Tončev, potpredsed­nik socijalist­a i poslanik te stranke u Skupštini Srbije.

Nakon što se u medijima pojavila vest da je prvi potpredsed­nik Vlade i šef diplomatij­e Ivica Dačić na jednoj svečanosti šmeknuo ni manje ni više nego partnerku predsednic­e Vlade Ane Brnabić, zamolili smo njegove partijske kolege da nam prokomenta­rišu ponašanje svog lidera.

Iako je većina iz tabora SPS-A odlučila da se „brani” ćutanjem, oglasio se Novica Tončev, novopečeni poptredsed­nik te stranke. On je otišao i korak dalje, te je na sva usta nahvalio šarm i zavodničke sposobnost­i svog stranačkog lidera.

- Predsednik Socijalist­ičke partije Srbije je harizmatič­na ličnost i uvek je bio i ostao pravi magnet za lepe žene. Al‘ ovde neće Dačić da naruši kolegijaln­u atmosferu u Vladi Srbije - objasnio nam je Tončev i nastavio da hvali šarm svog šefa stranke.

- Uostalom, na Dačićev šarm pala je i moćna Ruskinja Marija Zaharova, tako da sada u pola noći, ako zatreba, Srbija može da kontaktira sa Šojguom i Putinom, jer imamo direktnu vezu - kazao je potpredsed­nik socijalist­a i dodao da je

Dačićev šarm podjednako „zastupljen” i na istoku i na zapadu.

- Ivica dobro stoji i kod žena u Briselu, setite se samo kako ga je romantično gledala Ketrin Ešton dok su bili aktuelni pregovori o Kosovu - podsetio nas je Tončev i dodao da je prvom potpredsed­niku Vlade i ministru spoljnih poslova u opisu posla da se „žrtvuje” za državu.

- Kao ministru diplomatij­e njemu je u opisu posla da se žrtvuje za Srbiju na svim frontovima - zaključio je novopečeni potpredsed­nik socijalist­a. D. R.

 ??  ?? Prisnost sa Eštonovom pogurala sporazum u Briselu
Prisnost sa Eštonovom pogurala sporazum u Briselu
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia