Alo!

Duda, Duda, Dudule!

- Piše: M. A. redakcija@alo.rs

Svetlana Ražnatović nastupila je preksinoć u Budvi i to joj je bio drugi nastup na istom mestu u samo 15 dana. Ipak, iako je od prethodnog koncerta prošlo tek dve nedelje, Ceca je ponovo uspela da napuni najveću budvansku diskoteku i da publici pruži nezaborava­n doživljaj. Tome je u velikoj meri, pored njenih hitova, doprineo i njen stajling.

Naime, Ceca je pre dve nedelje u Budvi nastupila u, može se reći, veoma smernom autfitu. Nosila je bež pantalone i žutu košulju i bila je zakopčana do grla. Ovog puta, međutim, Ceca je izazovnim dekolteom zapalila masu, a veliki deo muške publike netremice je zurio u nju tokom čitavog nastupa, čekajući da se haljina malo pomeri i otkrije još više. Ceca je, naime, obukla usku provokativ­nu haljinu, iz koje su pretile da izlete njene bujne grudi. Da je haljina ipak odlično skrojena i da opasnosti po muškarce nije bilo shvatili su svi na kraju nastupa, jer koliko god da je Ceca đuskala i vrckala, sve je ostalo na svom mestu. Otkriveno, a opet skriveno.

Ceca je nakon ovog nastupa pokazala i svojim pratiocima na Instagramu koliko je zadovoljna kako je sve prošlo.

- Ovo se pamti...

Hvala mojoj publici, još jedan rekord - napisala je pevačica ispod fotografij­e iz diskoteke.

Ražnatović­eva je, inače, napravila još jedan presedan na ovom nastupu. Pozvala je mlađu koleginicu Milicu Pavlović da pre nje otpeva nekoliko pesama. Ceca skoro nikad ne deli binu sa kolegama, pa je ovo velika čast koju je ukazala mladoj pevačici.

Svetlana Ražnatović došla je u Budvu u pratnji svog sina Veljka, a od kolega na njenom nastupu primetili smo Romanu Panić.

Pevačica zapalila masu na nastupu u Budvi, a atmosferi je, osim pesama,

doprineo i njen izazovni stajling

 ??  ?? Muškarci uzalud čekali da se haljina
pomeri...
Katarina Grujić Ceca u pratnji
sina Veljka
Ljupka Stević
Radiša Trajković Đani
Muškarci uzalud čekali da se haljina pomeri... Katarina Grujić Ceca u pratnji sina Veljka Ljupka Stević Radiša Trajković Đani

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia