Alo!

Zmaj: okrenu prase za ves

„Boja, Ilijina majka, dočekala me je kao svoju, pa me je ljubila i grlila, poklonila mi je dva para vunenih čarapa”, kaže rijaliti supruga Zmaja od Šipova

- Piše: SONJA ANDRIĆ sonja.andric@alo.rs

Skoro dve godine otkako je pred kamerama Televizije „Hepi” izgovorio sudbonosno „da”, Ilija Grahovac, poznatiji kao Zmaj od Šipova, ugostio je svoju rijaliti suprugu Vesnu Rivas u rodnom selu. Došla mi je moja Vesna, evo nas sada u dvorištu ispred moje kuće i okrećemo prase da se počastimo.

Stigla je sinoć iz

Teslića, a ja sam je sačekao i pokazao sam joj sve znamenitos­ti mesta. Neću da pričam kako sam je ugostio, neka

Vesna kaže - rekao nam je na početku razgovora Zmaj od Šipova i slušalicu dao Vesni Rivas.

- Moj „zmajić” me je dočekao raširenih ruku i otvorenog srca. Sve uvrede koje su bile u rijalitiju oboje smo zaboravili i ostavili iza sebe. Da vam kažem, Zmaj je veliki domaćin. Kada smo stigli u njegovu kuću, izneo nam je ribu kako bismo svi ispoštoval­i gospojinsk­i post. A jutros je poranio, pa se spremio da peče prase na ražnju. Znamo da je post, ali ovo je ipak posebna prilika - započinje Vesna priču za „Alo!” i dodaje:

- I Boja, Ilijina majka, dočekala me je kao svoju, pa me je ljubila i grlila, poklonila mi je dva para vunenih čarapa, da mi bude toplo ove zime. Sedeli smo do kasno u noć i pričali o svemu, a došli su i Ilijini prijatelji, ali i njegova izabranica Rada - kaže nesuđena krajiška „snajka” i dodaje da je aminovala novu vezu svog rijaliti supruga.

- Ma odlična je nova ženica, od mene ima sve pohvale. Ali ako Zmaj i ja ponovo uđemo u „Parove”, ko zna šta može da se desi. Te stvari se nikada ne znaju - kaže nam Vesna kroz šalu, ne isključuju­ći mogućnost da bi rijaliti brak mogao da postane i stvarni brak. Ipak, susret bivših rijaliti supružnika trajao je kratko svega dva dana.

Naime, Vesna je kod Zmaja od Šipova bila samo jednu noć, ali je stigla i da jaše konja sa njim i da uživa u hrani i obilsaku planine na kojoj Zmaj provodi dosta svog vremena. Posle ića i pića Rivasova se sa prijatelji­ma vratila kući.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia