Alo!

Sva se tresem zbog „Zadruge”

-

I dok se producenti „Zadruge” svojski trude da najvažniji detalji novog šoua do početka emitovanja ostanu u strogoj tajnosti, pevačica Nada Obrić je za „Alo!” otkrila da ovakvu tremu zbog učešća u rijalitiju ne pamti u karijeri dugoj pola veka.

- Sada kada sam pristala, duboko u sebi se bojim i nerviram. Čini mi se da ovakvu tremu nisam imala ni davnih 80ih, kada sam sa „Plavim orkestrom” pred punim „Tašmajdano­m“pevala duet „Šta će nama šoferima kuća”. E, sada se slično osećam. Tresem se zbog „Zadruge” - započinje Nada razgovor za „Alo!” i dodaje:

- Ne postoji rijaliti koji se emituje na našim televizija­ma, a da ja nisam dobila poziv da učestvujem. Nudili su mi blanko čekove da sama upišem iznos koji želim i još mnogo drugih pogodnosti, ali nikada nisam želela da se oprobam u tom formatu. Nikada do sada, tačnije. A ako me pitate zašto sada i zašto ovaj rijaliti, iskren odgovor je da nemam pojma šta mi je bilo kada sam pristala - kaže Nada na početku u šali i dodaje da je dugogodišn­je prijateljs­tvo sa Milicom i Željkom Mitrovićem presudno uticalo na to da prihvati ponudu. Međutim, prijateljs­ki odnos sa vlasnicima Televizije „Pink” ne znače da će Nada imati specijalne uslove u rijalitiju.

- Ništa posebno nisam tražila od produkcije, tim pre što nisam ni znala šta da tražim. Sa druge strane, nikakve taktike me ne zanimaju. Ne pada mi na pamet da se svađam, ne zbog toga što će se to snimati i emitovati na televiziji, već što sam se celog života bavila isključivo sobom. Tuđi životi me ne zanimaju, te zbog toga nisam ni pitala ko će još da uđe. Znam jedino da ne želim da me zovu takmičarem, jer se ja sigurno neću takmičiti - zaključuje Nada za „Alo!”. S. A.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia