Alo!

Dalila dobila prsten od 400 evra!

- Piše: SONJA ANDRIĆ sonja. andric@alo.rs

Dalila Mujić, pobednica pete sezone „Parova”, verila se juče za Dejana Dragojević­a, dečka iz rijalitija. Dalila je od svog izabranika dobila prsten vredan 400 evra, ali i veridbu koju će pamtiti do kraja života.

Naime, par čija je ljubav uprkos protivljen­ju porodica započela ispred kamera rijaliti programa verio se u Sarajevu, a kako je Dalila objasnila, iznanađenj­e koje joj je Dejan priredio pamtiće do kraja života.

- Moja ljubav me je verila u srcu Sarajeva, a ovo zaista nisam očekivala. Sve je bilo tako spontano i falila mi je samo jedna sekunda da padnem u nesvest. Od sada sam najsrećnij­a žena na svetu, a ovakav momak se samo jednom rađa - započela je priču

Dalila i objasnila kako se veridba desila:

- Došli smo na česmu u Baščaršiji kako bismo, po dogovoru, jedno drugom na sav glas pred kamerom rekli „volim te” da bi svi naši fanovi imali i taj snimak iz Sarajeva, kao što imate iz Beograda. I odjednom pred kamerom počinje šou - rekla je Dalila, koja nije ni slutila da će posle izlaska na ćevape uslediti ovakvo iznanađenj­e.

Naime, Dalila je otkrila za javnost da nije znala da je njen verenik dugo planirao ovo iznenađenj­e i da je verenički prsten kupio još dok je par bio u Beo- gradu.

- Ispričao mi je doživljaje koje je imao sa prstenom dok ga je krio od mene po stanu i tokom transporta do Sarajeva. Kada mi je pričao, nisam znala da li da plačem ili da se smejem - napisala je Dalila na Instagramu, gde je objavila i fotografij­e skupocenog prstena. Dejan se isprsio za veridbu, pa je prsten platio čak 45.800 dinara!

Podsetimo, Dalila i Dejan su vezu započeli tokom trajanja pete sezone rijalitija „Parovi”, u kojoj je učestvovao i Dejanov brat David. Upravo su izabranice braće Dragojević, Dalila Mujić i Aleksandra Subotić, bile razlog što su se Dejan i David posvađali.

Ja sam najsrećnij­a žena, a ovakav

momak se samo jednom

rađa

 ??  ?? Dalila se pohvalila prstenom Put do srca vodi preko stomaka
Dejan Dragojević je svoju dragu prvo odveo na ćevape, pa joj je dao prsten koji košta 45.800 dinara
Dalila se pohvalila prstenom Put do srca vodi preko stomaka Dejan Dragojević je svoju dragu prvo odveo na ćevape, pa joj je dao prsten koji košta 45.800 dinara

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia