Alo!

Rutović u strahu za život najmilij

bi se odbegli „Srpska policija nema informacij­e da progovorio biznismen Željko Rutović predao i konačno izvor o ranjavanju Predraga Rankovića Peconija”,

- Piše: EKIPA ALO! redakcija@alo.rs

Biznismen Željko Rutović (53), koji je izrešetao i pretukao vlasnika TV „Hepi“Predraga Rankovića Peconija (55), danima preko svojih prijatelja pokušava da plasira priču da bi se vratio u Srbiju i pred policijom ispričao šta sve zna o pucnjavi jer strahuje od osvete, saznaje „Alo!”.

Prema našim informacij­ama, srpska policija nema saznanja da je Rutović ponudio bilo kakvu nagodbu i veruje da se radi samo o čaršijskim pričama koje plasira on sam, kako bi poštedeo svoje najmilije.

- On je nakon pucnjave bukvalno iste večeri napustio Srbiju i veruje se da se krije u Crnoj Gori. Bilo je i informacij­a da je sa svojim lažnim dokumentim­a pokušao da se domogne Južne Amerike. Kako zna da mu Peconi neće oprostiti povrede koje mu je naneo, nudi se da sve reši, a da mu zauzvrat porodicu niko ne dira - objašnjava naš sagovornik.

Rutović je u hotelu „Prag” 22. marta, prema policijsko­j krivičnoj prijavi, ranio Rankovića pucajući mu u noge, a više puta ga je udario raznim predmetima u glavu. Vlasnik Televizije „Hepi“i kompanije „Invej” sa teškim povredama je prevezen u Urgentni centar, gde su mu lekari posle nekoliko operacija jedva spasli nogu.

- Sukob dvojice biznismena kulminirao je zbog kupovine „Venecije”, ali i zbog ostalih atraktivni­h prestoničk­ih lokala i hotela. Već nekoliko godina „Veneciju” u zakupu drži Ranković, koji je planirao i da kupi taj ugostitelj­ski objekat. Rutović je, međutim, bacio oko na ovu nekretninu i sa svojom ekipom ugovorio detalje o preuzimanj­u - kaže naš izvor.

Zanimljivo je i to da Rutovića uglavnom interesuju ugostitelj­ski objekti kojih je bar mali deo zadržala država.

Kao drugi motiv obračuna navodi se i navodna

 ??  ?? Ničega se ne seća: Predrag Ranković Peconi
Ničega se ne seća: Predrag Ranković Peconi

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia