Alo!

Ldp bitange, nosite se u tri pi*ke materine!

-

Srđan Dragojević potpuno odlepio! „Džiberčino govnarska, smeće, bitange, nosite se u tri pi*ke materine, majmune smrdljivi”, samo su neke od uvreda koje je reditelj i nekadašnji funkcioner SPS-A uputio političkim neistomišl­jenicima.

Sve je počelo nakon što je funkcioner LDP-A Kenan Hajdarević na Tviteru izneo svoj analitički stav o potezu Saše Jankovića, koji se javno odrekao podrške demokrata.

- Odbacivanj­em DS-A kao partnera Janković se rešio i poslednje prepreke koja ga je sprečavala da sarađuje sa Dverima i Jeremićem - napisao je Hajdarević na svom nalogu na Tviteru.

Potrebu da na najprimiti­vniji način reaguje na Hajdarević­ev stav imao je, ničim izazvan, Srđan Dragojević.

- Gle, odmah se javila Lukrativno-dizelaška-partija! Da se nosite vi u tri pi*ke materine, bitange jedne - poručio je Dragojević funkcioner­u LDP-A.

Iako Hajdarević nije odgovarao na brutalne napade proslavlje­nog reditelja, u polemiku su se uključili drugi tviteraši, koji su Dragojević­a podsetili da je do juče bio poslanik SPS-A, a da je danas „veliki opoziciona­r”.

- Ajde, bre, klošarčino jedna, pali, bre, više. Do pre godinu dana si bio poslanik SPS-A, pa prekinuo, šef kombinacij­e i sad si veliki opoziciona­r - poručio je jedan od tviteraša Dragojević­u, na šta je reditelj odgovorio još žešće.

- Imao sam samo kombinacij­e sa tvojom kevom i svećom, majmune smrdljivi nedotupavn­i. Smeće jedno ljudsko, ogavno - odgovorio je Dragojević i onda nastavio sa bujicom uvreda na račun ostalih učesnika u ovoj brutalnoj polemici.

- Džiberčino govnarska, ko si ti, nakazo ljudska, da meni nešto spočitavaš! Teraj se u tri pizde materine! - nastavio je sa brutalnim uvredama Dragojević i nizao ih je do kasno u noć.

Funkcioner LDP-A Kenan Hajdarević za „Alo!” je kazao da je Dragojević reagovao spram svog kućnog vaspitanja i da je šteta što se jedan talenat gubi pod naletom primitiviz­ma.

- Srđan Dragojević je reagovao spram svog kućnog vaspitanja i političkog puta, koji je uvek bio dovoljno licemeran, da danas kada mu na to neko ukaže, on reaguje prostački i uličarski. Šteta sto se jedan talenat gubi pod naletom gluposti i primitiviz­ma. Kada ga neko podseti da je bio poslanik SPS-A i koliko ima neiskrenos­ti u ovome što danas govori, to nije problem onih koji ga podsećaju, već čoveka koji je pravi foto-robot Saše Jankovića u ovom trenutku kazao je Hajdarević. E. A.

 ??  ?? Ne bira reči na društvenim mrežama:
Srđan Dragojević
Ne bira reči na društvenim mrežama: Srđan Dragojević
 ??  ?? dragojević je reagovao shodno kućnom vaspitanju
dragojević je reagovao shodno kućnom vaspitanju

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia