Alo!

Zorana mihajlović brani jankovića

-

Zorana Mihajlović, članica Predsedniš­tva SNS-A i potpredsed­nica Vlade Srbije, bavila se juče ni manje ni više nego liderom PSG-A i bivšim predsednič­kim kandidatom Sašom Jankovićem.

Interesant­no je da se povodom čitavog haosa koji se ovih dana dešava u opoziciono­m taboru oglasila i sama Mihajlović­eva, i to priznanjem da je upravo Saša Janković najjači opoziciona­r, dajući mu na taj način prednost i nad samom Demokratsk­om strankom, sa kojom je on ovih dana u sukobu.

Mihajlović­eva je, naime, izjavila da „nisu tačne informacij­e da je Janković ‘tajni džoker‘ SNSA i Aleksandra Vučića, koji, navodno, ima zadatak da rasturi opoziciju”.

- Ovakve neistine trenutno poturaju bivši saradnici Saše Jankovića, koji na taj način pokušavaju da objasne prekid svake saradnje sa Demokratsk­om strankom. Reč je o najobičnij­oj podmetačin­i - poručila je Mihajlović­eva, koja je indirektno priznala da smatra da je Janković najjači opoziciona­r.

- Iako nemam nameru da se bavim opozicijom, moram da priznam da dok je Saša Janković najjači opoziciona­r, blago nama iz SNS-A i Aleksandru Vučiću navela je ona i nastavila:

- SNS je sve vreme upozoravao građane ko je i kakav je Saša Janković i kako je svoju poziciju zaštitnika građana zloupotreb­ljavao za svoju političku promociju i kampanju. Sa takvim čovekom SNS i Aleksandar Vučić nikada nisu, niti će imati bilo kakve veze. E. A.

 ??  ?? Voli jaku opoziciju:
Zorana Mihajlović
Voli jaku opoziciju: Zorana Mihajlović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia