Alo!

Mnogo sam loše, boli me ku*ac!

jer Pevač je otkazao nastup u Srebreniku, mu je pozlilo, a na pitanje kako se oseća posle svega imao je zanimljiv odgovor

- Piše: NIKOLINA MARIĆ nikolina.maric@alo.rs

Pevač Aca Lukas je pre dve večeri završio u Hitnoj pomoći, jer mu je iznenada pozlilo pred nastup u Srebreniku. Naime, nekoliko sati pred zakazani koncert u Bosni i Hercegovin­i Aca je imao zdravstven­e tegobe, zbog kojih je hitno morao da potraži lekarsku pomoć. Pevaču je bilo toliko loše da su ga lekari odmah nakon ukazane prve pomoći zadržali na daljim ispitivanj­ima.

Kada smo pozvali Acu, pevač nije bio raspoložen za razgovor, ali nam je potvrdio da je završio u bolnici, a onda vrlo slikovito objasnio kako se oseća.

- Uzrok je taj što sam mnogo loše. I imam neviđeni problem što mi puca ku*ac šta ćete da napišete - žustro je odgovorio Lukas, dok su, s druge strane, članovi njegovog tima ipak imali više razumevanj­a za publiku, pa su dali malo iscrpnije objašnjenj­e šta se dogodilo.

- Duboko se izvinjavam­o zbog Acinog nedolaska na nastup. Bend i sve ostalo je bilo spremno za nastup, ali Aci je iznenada pozlilo pred koncert i nalazi se u hitnoj, gde je zadržan na daljim pregledima. Nadamo se da će se sve dobro završiti sa Acinim zdravljem i da ćemo u što skorijem vremenu napraviti koncert za pamćenje. Još jednom se izvinjavam­o i menadžment­u diskoteke i svim gostima koji su bili prisutni - poručili su iz

Acinog tima.

Iako zvanično nisu istakli šta je razlog Acinog odlaska u bolnicu, „Alo!” saznaje da je reč o iscrpljeno­sti. Naime, pevač je nastupao čak dvadeset dana zaredom, što mu je, po svemu sudeći, došlo glave, pa je zaglavio na infuziji.

 ??  ?? „Ja bih svaki dan, dečko mi je umoran“: Ana Sević
„Ja bih svaki dan, dečko mi je umoran“: Ana Sević

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia