Alo!

Ronioci izvukli utopljenog mladića

Ranio dvojicu ispred igraonice!

-

Specijalne ronilačke ekipe juče su pronašle telo Ž. B. (22), koji se utopio u Gružanskom jezeru kod Knića. Mladić je nestao u subotu u popodnevni­m satima dok se sa drugovima kupao u ovom veštačkom jezeru. Prema nezvanični­m informacij­ama, telo mladića je izvučeno na obalu i biće prebačeno na sudsku medicinu u Klinički centar Kragujevac radi utvrđivanj­a kako je nastupila iznenadna smrt.

Detalji ovog tragičnog događaja za sada nisu sopšteni, ali se zna da se mladić pre davljenja kupao u delu jezera Đurđevića u kojem je voda duboka nekoliko metara.

Policija je obavila uviđaj na mestu tragedije i uzela izjave njegovih drugova radi utvrđivanj­a kako se dogodila Telo preneto na obdukciju nesreća. Prema nezvanični­m saznanjima, za sada ništa ne ukazuje da je smrt nasilna. Očevici događaja kažu da je mladić odjednom potonuo pod vodom i pretpostav­ljaju da ga je uhvatio grč ili da mu je od hladne vode stalo srce. Istraga će utvrditi šta se tačno dogodilo na Gružanskom jezeru. E.A.

Novosadska policija rasvetlila je događaj u igraonici u Bulevaru kneza Miloša, u kom su ranjena dva mladića. Uhapšen je D. V. (26) iz Novog Sada zbog sumnje da je na ulici pucao u nogu Denisa B. (19). Sumnja se da je isti metak posle odbijanja ranio i Milutina M.

(20) u nogu. Osumnjičen­i je odranije poznat policiji, kao i dvojica ranjenih. Protiv njega su podnošene prijave zbog razbojništ­va, teške krađe i nanošenja teških telesnih povreda. Policija je pronašla i pištolj sa sedam metaka u okviru, koji je, kako

se sumnja, koristio u obračunu. Ranjavanju je prethodila tuča, a policija je identifiko­vala dvojicu mladića koji su učestvoval­i u tuči sa ranjenima. Jedan od njih je Novosađani­n (25), koji je saslušan kao osumnjičen­i. E. A.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia