Alo!

Izvinite, ali ja baš uživam

-

Svaki dan naletim na barem dva teksta gde se neko žali na nečiji uspeh. Te taj nije zaslužio, te se to tako ne radi, te svakako da bi neko drugi bolje i znate šta svaki put pomislim - odrasli ljudi, a još mere čiji je INFLUENS veći. Je l‘ čujete kako ovo zvuči? Život nekome stvarno jeste majka, a nekome maćeha, ne sporim, ali dajte da se organizuje­mo i da svako gleda malo samo svoja posla? Da probamo? Verujte, nije teško. Uz malo sreće, možda kad prestanete da gledate u tuđ uspeh shvatite da bi bilo vreme da u svom životu nešto uradite.

Moj slučaj kaže da se meni ljudi osim u moj izgled, privatan život i uspeh, veoma zagledaju i u putovanja. Ko meni plaća ta moja putešestvi­ja i sve talase u kojima se brčkam? Jer ne delujem kao šuplja priča. Teško mi se da pripisati da sam žena koju neko gura, protežira ili promoviše. Štaviše, mene zovu kad treba da se promoviše nešto, jer je javna tajna da mogu da promovišem sve u šta verujem. I vrlo važna stavka - ja ne radim za klikere i tapšanje po ramenu. Meni plaćaju ono što bih ionako verovatno radila i da mi ne plaćaju.

Drugo, kada dosta putujete, deluje kao da se beskrajno zabavljate. I to je potpuno na mestu. Ja se u životu zaista mnogo dobro zabavljam. I kad radim i kad odmaram. I nemam potrebu da se pravdam nikome, iako sam bila u iskušenju da napišem: „Izvinite što uživam.“I onda dolazimoču­venog - do dobro, onog a kako ti sve postižeš? Postižem jer želim. I jer volim. I jer imam energije. Za svoj stil života sam se izborila svojim radom. Ko god hoće, misli da može i da će mu nešto pasti s neba, neka proba. I ono najvažnije - ja nisam fejk i imam strasti. U svemu što radim. A život to nagrađuje kroz zadovoljst­vo. Tako da idući put kada vidite da se neko bavi tuđim dvorištem, uticajem i životom, samo mu se nasmešite i budite ubeđeni da ste prošli bolje od njega. Biti hejter je tako tužna stvar.

 ??  ?? Piše: Ivana Đorđević ivaninepri­ce.com
Piše: Ivana Đorđević ivaninepri­ce.com

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia