Alo!

Lažni konobar pljačkao banku?!

-

Taj što je utrčao bi o je uplašen i bled zidar

Prava drama odigrala se juče pre podne kada je policija ušetala na Tehnološko-metalurški fakultet u Beogradu i privela „konobara”, zbog sumnje da je pokušao da opljačka banku! Prema navodima građevinsk­ih radnika koji su bili na skelama, pre policije je u zgradu utrčao nepoznati momak obučen u crnu garderobu i ubrzo iskočio kroz prozor. Samo nekoliko minuta kasnije stigli su i policajci. - Dok sam radio, primetio sam kako ka mostu koji povezuje dve zgrade trči neki momak. Okretao se levo-desno, a onda je iskočio kroz prozor i pobegao kroz dvorište. Dok smo mi komentaris­ali kakav je to čudak, pristigli su policajci, koji su nas pitali da li smo videli nekog momka u crnoj garderobi. Rekli smo im šta se desilo i svi su otrčali za njim metara od fakulteta. Navodno je primećen sumnjivi muškarac kako se mota oko banke, a neki od prolaznika je pozvao policiju i prijavio pljačku! U banci su demantoval­i da se dogodila pljačka, tvrdeći da niko nije ulazio preteći i tražeći novac, kao i da niko nije pokušavao da orobi bankomat.

Pljačku banke demantovao je i MUP, tvrdeći da nije bilo nikakvih pokušaja, niti pljački tokom prepodneva u centru grada.

U želji da saznamo šta se dogodilo pokušali smo da dođemo do nadležnih na fakultetu, ali nam je rečeno da niko ne može da nam saopšti šta se dogodilo. Službenici fakulteta potvrdili su da je policija privela konobara.

E. Sadiku

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia