Alo!

U srbiji ima boljih timova od Videotona!

„Ako budemo igrali na našem nivoum mi se pitamom a ne protivnik”m kaže za „Alob” namerunac

- Piše: P. VUKOVIĆ predrag.vukovic@alo.rs

Leandre Tavamba je jedan od igrača Partizana u kojeg su uprte oči navijača crno -belih u revanš meču plej-ofa za Ligu Evrope protiv Videotona (četvrtak, 20 časova).

Partizan je odigrao mršavih 0:0 u Humskoj prošlog četvrtka, međutim, to i nije toliko loš rezultat kada igrate dvomeč. „Parnom valjku” igra svaki remi sa postignuti­m golom za prolaz u grupnu fazu Lige Evrope, a sa tim se slaže i Tavamba.

- Remi bez golova protiv Mađara me je iznenadio, a posebno sam bio šokiran kada sam nekoliko sati uoči tog meča saznao da igramo bez publike! To je imalo velikog uticaja na nas igrače,

ali što se tiče revanša u Mađarskoj, očekuje nas potpuno drugačija priča jer mnogo bolje poznajemo protivnika i moramo da postignemo gol da bismo prošli dalje - rekao je Tavamba za „Alo!”.

Kamerunac ceni izabranike Marka Nikolića, ali...

- Videoton je iskusan, ali ako budemo igrali na našem nivou, mi se pitamo, a ne oni. Ako bih uporedio Videoton sa nekim ekipama iz Srbije, mislim da sam u domaćem prvenstvu video i bolje timove nego što je mađarski. Problem je što su to dve utakmice i svako može da blesne i da napravi iznenađenj­e.

Ivica Iliev je rekao da od Leandrea očekuje ove sezone bar deset golova i isto toliko asistencij­a.

- Da, čuo sam to što je direktor rekao o meni, ali smatram da mogu da postignem i više od tih deset zacrtanih golova i naporno radim da već do kraja 2017. godine ispunim cilj - zaključio je Tavamba.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia