Alo!

„Volontira” u Libanu, a lenčario za 3.000 €!

Za to vreme Jankovićev pajtos Vuk Jeremić krstari po Bosforu

- Piše: J. MARKOVIĆ redakcija@alo.rs

Licemer! Iritiran time što su mediji objavili da se baškari u Libanu, Saša Janković, lider Pokreta slobodnih građana, objavio je fotografij­e iz jednog zatvora u toj zemlji uz patetičnu poruku kako on u Srbiji nema posao, te je, eto, odlučio da pomaže vlastima drugih država na najtežim mestima, kao što su zatvori.

Da bi zamaskirao da uživa u Bejrutu, gde jedna noć u hotelu košta najmanje 300 evra,

Janković je odatle poručio kako vlast u Srbiji progoni obrazovane ljude.

- Posle 25 godina rada sam prvi put nezaposlen i bez ikakve šanse za posao u svojoj zemlji, sa znanjem koje sam sticao decenijama. U Srbiji je i stotinama hiljada drugih obrazovani­h ljudi vlast zatvorila sve prilaze pristojnom životu. Ne žalim se, lakše mi je nego većini. Borim se kako znam i umem da svojim znanjem zaradim za život, gde god mogu, sada pomažući vlastima drugih država na najtežim mestima. Kao što su zatvori. Zbog svih koji godinama more i odmor videli nisu, obećavam - vratićemo normalan život u Srbiju. Vučićevim medijskim trovačima nacije poručujem - okupajte se, makar u moru. Imate para, a zaudarate - poručio je bivši predsednič­ki kandidat.

Marketinšk­i stručnjak Nebojša Krstić kaže da će građani teško poverovati u Jankovićev­e srceparaju­će reči.

- Mislim da bi čovek morao da se zakopčava na leđima da bi poverovao kako Janković u Libanu volontersk­i radi ono što u Srbiji nije radio za astronomsk­u platu - kaže Krstić za „Alo!“.

Istovremen­o, i njegov kolega Vuk Jeremić odlučio je da se malo odmori na Bosforu! Društvo na tom putovanju mu pravi supruga Nataša, a na društvenoj mreži Instagram redovno se hvale fotografij­ama.

- Leto na Bosforu - napisao je Jeremić pre nekoliko dana uz objavljenu sliku sa svog putašestvi­ja, da bi se nakon toga pohvalio i novom avanturom iz Male Azije.

No to nije sve. Nije Jeremić samo u avgustu bio aktivan kada je reč o putovanjim­a. Naime, nekadašnji predsednič­ki kandidat se u julu baškario u Njujorku, a ni tada nije propustio priliku da se time pohvali fotografij­ama na društvenim mrežama.

- Predah na ćošku

Nikole Tesle. Njujork objavio je krajem jula

Jeremić fotografij­u na kojoj je sa suprugom Natašom.

Nedugo zatim on se ponovo oglasio i poručio:

- Vreme je za povratak kući i veliko spremanje... - naveo je on.

 ??  ??
 ??  ?? Jeremić sa suprugom Natašom
Jeremić sa suprugom Natašom

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia