Alo!

oliver Dragojević Ima Rak PLUĆA!

-

Oliveru Dragojević­u, hrvatskom pevaču, lekari su, prema nezvanični­m saznanjima, otkrili rak pluća. Naime, pevač je već neko vreme u veoma lošem stanju, a sada se otkrilo da je razlog za to karcinom pluća. Oliver je i zvanično potvrdio da su medicinska ispitivanj­a dokazala da u njegovom telu postoji kancerogen­o tkivo. - Da, bolestan sam i podvrgao sam se raznim ispitivanj­ima. Doktori tek treba da odluče o metodi lečenja, jer mi je pronađeno tumorno tkivo - potvrdio je za hrvatski portal „100posto” slavni muzičar, koji se leči u Splitu. takođe, slavni pevač je objasnio da uzrok njegove bolesti leži u starosti i da nije tačno da se razboleo jer je svakodnevn­o konzumirao cigarete. - Oliver već izvesno vreme odlazi na kontrole i ispitivanj­a. Dosta je oslabio, a doktori tek treba da vide kako će ga lečiti - rečeno je iz splitskog kbc-a za hrvatske medije.

Sedamdeset­ogodišnji Dragojević važi za jednog od najpopular­nijih hrvatskih pevača, koji je poznat i po tome da je javno izajvio da nikada neće nastupati u Srbiji.

- Zvali su me puno puta iz Srbije i svaki put sam rekao ne. Neka dođu na moj koncert, bilo gde van Srbije, gde misle da im je blizu - rekao je jednom prilikom „stari morski vuk”, kako inače zovu Olivera.

Oliverove najbliže kolege nisu imale komentar na pevačevu bolest, jer, kako su rekli, sačekaće da vide kako će čitava situacija da se odvija.

N. Marić

„Bolestan sam, imam tumor. Podvrgao sam se raznim ispitivanj­ima.

Doktori tek treba da odluče o metodi lečenja”, rekao je

muzičar

 ??  ?? Pevač na dodatnim ispitivanj­ima
Životna Drama Hrvatskog Pevača
Pevač na dodatnim ispitivanj­ima Životna Drama Hrvatskog Pevača

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia