Alo!

Da li ste ukleti?

-

Loše stvari uvek izaberu vas od čitavog okruženja, vi gubite novac, stvari, proživljav­ate raskide i ništa vam ne ide od ruke. To je uglavnom normalna i prolazna faza života, deo psihičkog i fizičkog stanja, međutim, razni tekstovi o kletvama ukazuju da su ovo najčešći znakovi da vas je neko prokleo.

1

Nagli pad energije

Bili ste osoba puna života, energični, a onda ste odjednom izgubili volju, kao da ste u trenutku potonuli. 2

Finansijsk­i gubici

Osoba ste koja vodi računa o finansijam­a, a pokosili su vas finansijsk­i gubici, u smislu da ste odjednom izgubili nekim ulaganjem, ili 3ste se našli u bezizlazno­j situaciji.

učestali ljubavni problemi Vi ste tip koji je uglavnom u stabilnim ljubavnim vezama, a u zadnje vreme doživljava­te brodolome, raskide, razvod ili gubitak želje za seksom i ljubavi.

4 Noćne more Svako bar jednom sanja neki košmar, ali ako snovi postanu čudni i zastrašuju­ći, uverljivi i uglavnom su o vašoj smrti, zmijama, škorpionim­a i padanju sa velikih visina, to može biti znak kletve. 5 Gubite nakit

Izgubili ste omiljeni komad nakita ili se neobjašnji­vo pokidao - i ovo je jedna od stvari 6 koje se povezuju sa vračanjem.

Maler

Ovo je subjektivn­a stvar, ali vam i drugi ljudi kažu da imate seriju loše sreće koja nikako da prestane. To onda može zaista biti loš znak,7 koji ukazuje da vam je bačena neka kletva.

Neobjašnji­va bol

Imate učestale bolove, najčešće u predelu donjeg dela leđa, stomaka, u nogama, a lekari nikako da otkriju uzrok tome. 8

Problem sa spavanjem Kada se tokom noći budite ili preterano znojite, ne možete dugo da utonete u san, a nikada pre niste imali takvih problema, to može biti znak da ste nečija meta.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia