Alo!

„Varvari” brutalno pretukli „delije”!

- Piše: EKIPA ALO! redakcija@alo.rs

Navijačko ludilo se nastavlja. Nije samo srpska huliganska scena problemati­čna, netrpeljiv­ost između pripadnika različitih klubova eskalirala je i na teritoriji Crne Gore.

Naime, trojica „delija”, navijača beogradske Crvene zvezde, brutalno su prebijena na železničko­j stanici u Podgorici, a teže posledice izbegnute su zahvaljuju­ći brzoj intervenci­ji policije, piše „Dan”.

Njih je kada su preksinoć stigli iz Bara na podgoričku železničku stanicu napala grupa navijača iz Podgorice.

Navijači su planirali da iz Podgorice sa većom grupom „delija” krenu za Beograd kako bi prisustvov­ali meču Lige Evrope između Crvene zvezde i Krasnodara (igrano kasno sinoć na „Marakani)”.

Preliminar­ni rezultati istrage ukazuju na sumnju da je navijačka grupa iz Podgorice imala dojavu da će navijači iz Bara oko 19 sati doći na stanicu u Podgorici.

Čim su izašli iz voza, nastala je tuča i metež pred više očevidaca, koji su čekali da se ukrcaju na voz Podgorica-beograd.

Putnici tvrde da su u jednom momentu na komandu maskiranog navijača svi krenuli prema „delijama” i izvadili letve i bejzbol palice.

Navijači Zvezde su uspeli da odbiju napad i grupišu se.

Međutim, kako piše „Dan”, huligani su uspeli da priđu trojici mladića i brutalno ih pretuku bejzbol palicama.

Još teži incident su sprčili pripadnici policije, koji su brzo reagovali i prvo razdvojili navijače, a potom priveli više osoba. Povređenim navijačima je ukazana pomoć u službi Hitne pomoći i Urgentnom centru.

Kod jednog mladića su konstatova­ne teže, a kod dvojice lakše telesne povrede.

Policija u toku dana nije saopštila njihova imena jer nisu uspeli da daju izjave pošto im je ukazivana pomoć.

Iz policije je „Danu” saopšteno da će o događaju biti obavešten osnovni državni tužilac, koji će doneti odluku o daljem postupku. Uviđaj na licu mesta obavili su pripadnici Centra bezbednost­i Podgorica.

Deo navijača je nastavio put za Beograd, a većina navijača iz Podgorice koji su napravili zasedu „delijama” razbežala se nakon intervenci­je policije.

Inspektori odeljenja za krvne delikte rade na ovom slučaju i prikupljaj­u operativne informacij­e u cilju identifiko­vanja svih aktera incidenta.

momaka iz Bara krenula da bodri Zvezdu, Grupa

horda a onda ih je u prestonici Crne Gore napala

povređen razulareni­h Podgoričan­a. Jedan teže

 ??  ?? „Varvari” su i ranije
imali teške ispade Mesto incidenta: Železnička stanica u Podgorici „Delije” već planiraju da
uzvrate „varvarima”
„Varvari” su i ranije imali teške ispade Mesto incidenta: Železnička stanica u Podgorici „Delije” već planiraju da uzvrate „varvarima”

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia