Alo!

Sada vara ljude za gladnog komšiju i baku

-

Sve više su počeli da se javljaju ljudi koji su naseli na ovu prevaru, ističući da Maja već poslednjih skoro godinu dana traži novac za hitno lečenje svog muža, ali i za navodno gladnog komšiju i baku koja ima tezgu na pijaci.

ji i poslali su mi socijalnu službu na kućna vrata zbog moje devojčice - kaže za „Alo!” Maja.

Jedan od prevarenih koji je razotkrio prevaru, ispričao je za “Alo!” problem iz svog ugla.

- Moji roditelji su izgubili bitku upravo sa rakom i dobro znam kroz šta sve prolazi osoba koja se bori sa ovom bolešću. Upravo iz tog razloga sam uplatio 5.000 dinara, a poznajem ljude koji su uplaćivali i sume od 24.000 dinara i 19.000 dinara. Igrom slučaja, Maja je objavila da je jako nezadovolj­na doktoricom

kardiologo­m koja radi u Kliničkom centru u Beogradu, a upravo ta lekarka je lečila moje moje roditelje. Stupio sam u kontakt sa doktoricom i ona je proverila i rekla mi da pacijent, odnosno Majin muž, Saša M. nije bio njen pacijent. Zatim, Maja je kasnije navela da je ista ta doktorica davala njenom mužu citostatik­e, a kako je u pitanju doktor kardiolog, ona zapravo ni nema pristup tim lekovima - kaže za „Alo!” naš provereni izvor.

Kako „Alo!” saznaje, nekim ljudima koji su im pomagali upravo je taj teško bolestan muž dolazio na kućnu adresu i uzimao novac na ruke. Dok je jednima Maja pričala kako je Saša teško bolestan, da ima karcinom, drugima je pričala da se šlogirao, a takođe smo pronašli i sliku koju je prevarantk­inja obrisala sa društvene mreže, a na kojoj je navodno njen muž neuhranjen i moli za pomoć i hranu. Međutim, muškarac na toj slici čak i nije njen muž, što može videti svako ko muškarca sa slike uporedi sa slikom muža na Majinom Fejsbuk profilu. Ona je i postavila pitanje gde može doći do morfijuma, jer joj ponestaje, kao i da ga daje ona lično mužu i to kod kuće. Takođe, navodi da izveštaje lekara ne može da objavi bez dozvole advokata.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia