Alo!

Spremio sam veliko iznenađenj­e za viktoriju!

„Aca i Sonja su se dogovorili da za ćerkin ostave nesuglasic­e postrani i uživaju rođendan za „Alo!” u njenom divnom danu”, otkriva izvor

- Piše: NIKOLINA MARIĆ nikolina.maric@alo.rs

Aca Lukas se sprema da sa svojom ćerkom Viktorijom proslavi njen šesti rođendan. Budući da Aca živi veoma turbulentn­o, kao i da poslednjih meseci ne silazi sa naslovnica novina, pevač je odlučio da za rođendan napravi pauzu od svega i uživa u proslavi svoje mezimice.

On je za „Alo!” potvrdio da će to biti specijalan dan, ali nije želeo da otkrije previše, kako ne bi pokvario pripreme.

- Spremam joj veliko iznenađenj­e. Za više detalja, čujemo se posle rođendana - rekao je Lukas za „Alo!”.

Mi smo, ipak, uspeli da saznamo da će Aca i Sonja danas ostavi- ti sa strane sve razmirice koje imaju i da će Viktoriji prirediti zabavu za pamćenje.

- Bez obzira na sve što se među njima dešavalo, Aca i Sonja su se dogovorili da za Viktorijin rođendan ostave nesuglasic­e postrani i uživaju u proslavi. Oni su se usaglasili da ćerkica nikada ne trpi ako su oni u lošim odnosima. Za Viktorijin rođendan su se dogovorili da je najbolje da ga provedu zajedno, a da Sonja na sebe preuzme organizaci­ju. Izabrali su igraonicu koja će biti savršeno dekorisana - kaže dobro obavešteni izvor.

Poznato je da Aca svake godine sa suprugom Sonjom, Viktoriji napravi spektakula­ran rođendan. Tako su Vuksanović­i prošle godine rođendan naslednice slavili na jednom velelepnom imanju nadomak Beograda, a žurka je po želji slavljenic­e organizova­na u roze tonovima

i sa brojnim animacijam­a.

Pevač je prošle godine ćerki za rođendan poklonio set šminke, jer, kako je tada rekao, Viktorija obožava da se ulepšava.

- Kupili smo joj svašta nešto. Brdo nekih igračaka, nakita, sve što voli. Ja sam joj kupio set šminke, pošto voli da se ulepšava. Prava šminka je u pitanju. Ona stalno Sonji krade šminku, to nam je veoma zabavno - rekao je Aca tom prilikom.

 ??  ?? Poklon od tate pamtiće zauvek:
Aca i Viktorija Igraonica će biti posebno dekorisana
Dosta je bilo svađe: Aca i Sonja Nedavno krenula u školu jahanja
Poklon od tate pamtiće zauvek: Aca i Viktorija Igraonica će biti posebno dekorisana Dosta je bilo svađe: Aca i Sonja Nedavno krenula u školu jahanja
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia