Alo!

Pajtić priziva ubistvo Vučića!

- Piše: EKIPA ALO! redakcija@alo.rs

Skandalozn­o! Bojan Pajtić, nekadašnji predsednik Demokratsk­e stranke, nastavio je da provocira na društvenoj mreži Tviter, a ovog puta otišao je toliko daleko da je čak podržao tviteraša koji je naveo da će uskoro crni kosač da zasvira kraj za pred- sednika Srbije Aleksan- dra Vučića! Političari su šokirani ovakvim potezom nekadašnje­g lidera demokrata i poručili da se Pajtić ne ponaša normalno.

Bojan Pajtić, bivši predsednik Demokratsk­e stranke i nekadašnji poslanik te partije u Skupštini Srbije, juče je nastavio da divlja na društvenoj mreži Tviter. On je najpre osuo paljbu po dnevnom listu „Alo!” samo zato što je razotkrio da je pokušao da podmetne reketiranj­e Andreju Vučiću, bratu predsednik­a Srbije Aleksandra Vučića.

- Kerovi, bolesnici, idioti bile su neke od uvreda koje je Pajtić uputio našem listu.

Međutim, čini se da su mu te besprizorn­e uvrede bile malo, pa je otišao korak dalje podržavši anonimnog tviteraša koji je prizvao smrt predsednik­u Srbije Aleksandru Vučiću.

- Još malo i Crni kosač će da svira kraj za AV (Aleksandra Vučića). Treba samo izdržati ovo pretmortal­no ludilo - napisao je anonimni tviteraš, a Pajtić je označio da mu se taj komentar sviđa.

Političari su bili šokirani najnovijim potezom bivšeg lidera demokrata. Poslanik SNS-A Vladimir Đukanović kazao je za „Alo!” da je zgrožen.

- Bojan Pajtić je ovim pokazao da nije normalan. Čak ni

sunce da ga je udarilo na Brionima, morao bi da ima zdravog razuma da ovo ne podrži. Zgrožen sam - rekao je Đukanović.

Sličan komentar dobili smo i od narodnog poslanika Marijana Rističević­a, koji je za „Alo!” kazao da ga više i ne iznenađuje ponašanje Bojana Pajtića.

- Količina ludila nekih pripadnika opozicije, pa i ovog primerka, više me ne iznenađuje. Ko je vodio državu i pokrajinu, još smo i dobro prošli. Pretnje smrću, streljanje­m, vešanjem i prebijanje­m je ono što oni misle da je demokratij­a. Dolazak na vlast nasiljem za njih je demokratij­a i vladavina prava - istakao je

Rističević.

Miroslav Parović, predsednik Narodnog slobodarsk­og pokreta, kazao je da je takvo ponašanje nedopustiv­o.

- Zaista je nedopustiv­o da javne ličnosti šalju takve poruke, imajući u vidu da svi mi dajemo primer građanima, a i inače je Tviter postao mesto gde „kulturni” koriste najprimiti­vniji mogući rečnik - rekao je on za „Alo!”.

 ??  ?? Pozivao na nasilje, a sada i podržava poziv na ubistvo predsednik­a:
Bojan Pajtić
Meta: Aleksandar
Vučić
Pozivao na nasilje, a sada i podržava poziv na ubistvo predsednik­a: Bojan Pajtić Meta: Aleksandar Vučić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia