Alo!

Nađen mrtav bez Robija zbog otmice trenerke i čizama!

Je Mirko Todić (41) nestao u utorak dok je bacao ribarsku mrežu u reku, a telo na površinu isplivalo u nedelju

- Piše: EKIPA ALO! redkacija@alo.rs

Telo Mirka Todića (41) iz Novih Banovaca, koji je ranije važio za žestokog momka u tom mertu, nađeno je u nedelju na obali Dunava u Novim Banovcima. Kako „Alo!” saznaje,

Todić je misteriozn­o nestao u utorak dok je bacao ribarsku mrežu u Dunav, a potraga, koja je trajala pet dana, nije dala rezultate! Da li je u pitanju utapanje ili se eventualno radi o ubistvu, zvanično će biti potvrđeno kada bude obavljena obdukcija u Institutu za sudsku medicinu.

Kako „Alo!” nezvanično saznaje, odmah je uočeno da mu nedostaju trenerka i ribarske čizme, koje je imao na sebi kada je krenuo da baci mrežu u Dunav.

- Obavljen je uviđaj i biće ispitane sve okolnosti događaja. Čekaju se rezultati obdukcije, koji treba da rasvetle da li je reč o nasilnoj smrti ili o nesrećnom slučaju. Za sada je nejasno kako mu se iznenada izgubio trag. Nije još poznato da li su na licu mesta uočeni sumnjivi tragovi, koji bi eventualno ukazali na to da je reč o otmici i ubistvu - kaže naš izvor blizak istrazi.

Todić je nestao u utorak, 22. avgusta, na Dunavu u Novim Banovcima, kada se razdvojio od brata i otišao na drugu stranu reke da baci mrežu.

- On je odrastao na Dunavu i reku u Novim Banovcima Todić je bio uhapšen krajem februara 2010. zbog sumnje da je jedan od učesnika otmice izvesnog B. Ž. (49) iz Inđije. Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici je tim povodom 1. marta 2010. saopštila da su B. Ž. u decembru 2009. u Inđiji napala tri nepoznate osobe, teško ga povredile, opljačkale, ubacile u prtljažnik svog vozila i posle duže vožnje ostavila u Batajnici.

Zbog osnovane sumnje da je bio umešan u otmicu, Todić je priveden, a kasnije je bio osuđen i odslužio je kaznu.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia