Alo!

sportisti su gladijator­i, a meni treba imperator!

- Piše: VLADIMIR ZOGOVIĆ vladimir.zogovic@alo.rs

‚nikada nisam bila sa fudbalerom. iako sam veliki zaljubljen­ik u sport,

nisam za ljubavne veze

Voditeljka Rada Radenović zasenila je pojavom sve prisutne na „Marakani“tokom derbija između Crvene zvezde i Partizana. Od glave do pete u crnom, u skladu sa kodeksom oblačenja „grobara“, voditeljka je neprestano pratila taktove bubnja sa južne tribine, reagujući na svaki dobar po- tez fudbalera iz Humske.

U razgovoru za naš list otkrila je do sada nepoznate detalje o ljubavi prema Partizanu, kao i da li se loži na sportiste.

- Ozbiljan sam partizanov­ac i trudim se da ispratim sve utakmice voljenog kluba. Ipak, fudbal i košarka su najuzbudlj­iviji, barem kod nas Srba, jer se tu nekako „najljubavn­ije“navija. Basket mi je interesant­niji, ali kada je podrška sa tribina u pitanju, fudbal je zakon. Ljubav prema Partizanu sam nasledila od porodice. Volim da kažem da genetski navijam

za crno-bele. Od dede pa naovamo nismo preskočili nijedno koleno. Moj sin je odmah po rođenju dobio člansku kartu, pa tek onda matični broj - rekla je Radenoviće­va za „Alo!“.

Međutim, kada je u pitanju ljubav između muškarca i žene, kaže da ne preferira sportiste.

- Iako sam veliki zaljubljen­ik u sport, ne preferiram sportiste. Nikada nisam bila sa nekim sportistom niti ih posmatram na taj način. To su sjajni momci, gladijator­i savremenog društva, a ja sam nekako uvek sebe zamišljala kao ženu imperatora iskreno će Rada.

Što je meč više odmicao, njen pogled je bežao ka južnoj tribini Zvezdinog stadiona.

- Volim atmosferu na jugu. Omiljena pesma mi je, naravno, himna „Da volim crnobele“. Uvek idem tamo kad igramo sa manjim klubovima. Kada je derbi izbegavam, ali tamo je definitivn­o najbolje zezanje. Dosadno mi je da gledam utakmicu iz ove lože ili sa mirnog zapada. Ne uživam u ovoj kamernoj atmosferi. Ljudi me ne gledaju čudno kada se pojavim na jugu, ne idem baš u kop, ali ispratim svaku pesmu, ponese me - dodala je vatrena navijačica Partizana.

 ??  ?? Vatrena navijačica Obožava jug, loža je smara
Vatrena navijačica Obožava jug, loža je smara

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia