Alo!

JAČI SAM od VRTOGLAVIC­E!

- Piše: K. BESAROVIĆ konstantin.besarovic@alo.rs

Nenad Krstičić, bivši reprezenta­tivac Srbije, samo nekoliko dana po potpisivan­ju ugovora sa Crvenom zvezdom, debitovao je za tim sa „Marakane” u večitom derbiju (0:0). Iskusni vezista tvrdi da je Zvezda najveći klub čiji je dres do sada nosio i poručuje da se ponuda bivšeg šampiona Evrope jednostavn­o ne može odbiti.

- Odmah sam je prihvatio kako bih bio spreman za derbi. Žena mi je trudna, u osmom mesecu, već smo bili odlučili da nema više odlazaka, ali onda je Zvezda pozvala, a to se ne odbija. Za mene je ovo najveći klub u kojem sam do sada igrao i ovo svako treba da doživi. O atmosferi nemam šta da kažem, ovo nisam nikada u životu osetio naglašava Krstičić.

Iako je već u prvom minutu susreta na „Marakani” dobio jak udarac u glavu, Krstićić nije želeo da napusti teren u tako važnom meču.

- U trenutku mi se zavrtelo u glavi, ali nisam smeo sebi da dovolim da na derbiju izađem u prvom minutu. Stisnuo sam zube i nastavio da igram. Dobio sam mnogo batina, ali su dobil i oni. Derbi je takav, to je normalno, tako nešto sam i očekivao. Bila je teška utakmica, imali smo šanse u prvom poluvremen­u da je rešimo, ali lopta nije ušla u mrežu Stojkovića. I jedna i druga ekipa su bile emotivno ispražnjen­e posle utakmica u Evropi - kaže on.

Nenad smatra je ispunio zadatke u svom prvom nastupu za crvenobele.

- Generalno sam zadovoljan, razgovarao sam i sa trenerom Milojeviće­m. Uvek ću pružiti na terenu ono što on traži od mene. Ekipa je dobra, pratio sam ih od početka sezone. Svaka utakmica je sve bolja. Saigrači su me odlično prihvatili, neke momke sam poznavao i ranije, a i stranci su dobri ljudi, tako da je za sada sve odlično - zaključio je Krstičić.

 ??  ?? Atmosferu kao na derbiju nikada nisam
osetio: Krstičić
U prvom minutu sam zadobio jak udarac u glavu,
smeo ali nisam
dozvolim sebi da da napustim
teren
Atmosferu kao na derbiju nikada nisam osetio: Krstičić U prvom minutu sam zadobio jak udarac u glavu, smeo ali nisam dozvolim sebi da da napustim teren
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia