Alo!

Manite se Tvitera!

-

K

o se Tvitera lati, od Tvitera mu rejting strada...

S

jedne strane zaista mislim da bi opoziciona­ri što hitnije trebalo da pogase sve naloge na društvenim mrežama. Ako uopšte žele da bilo ko za njih glasa na nekim budućim izborima, jer ovo više ne vodi nigde.

T oliki broj morbidnih uvreda, toliko neprimeren­ih šala, toliko pretnji da je svaki komentar postao suvišan.

N avikli smo da se vređate u Skupštini, navikli smo da jedni drugima govorite najpogrdni­je uvrede, ali ste na društvenim mrežama otišli i korak dalje. Pišati na grobu političkog protivnika, podržavati ljude koji najavljuju da će crni kosač doći glave vašem političkom protivniku, prizivati nečiju smrt i nerede... Aman!

D a li je to normalno, da li zaista kada sednete za tastaturu i krenete da kucate mislite da je to normalno?

A ko već ne shvatate da vi niste anonimni likovi koji svoje frustracij­e mogu da ispoljavaj­u sakrivajuć­i se iza lažnih fotografij­a, onda bar shvatite da takvim pisanjem najviše štetite sebi i stranci koju predstavlj­ate.

R azumem i da su opozicione stranke isuviše zauzete brigom o tome ko su lažni, a ko pravi da bi ih uopšte zanimalo šta njihovi birači misle o njima. A birača je sve manje. Jer ko bi zdrave pameti glasao za nekog ko hoće da piša na grobu političkog protivnika?

S druge strane, možda je bolje da nastavite da „divljate” na društvenim mrežama. Neka birači vide šta vam se vrzma po glavi. Red je da pokažete svoja prava lica. A ovo što smo dosad čitali je stravično!

 ??  ?? Damira Ramadani novinar U ime Vlade Srbije šalje garancije Hagu za lečenje Ratka Mladića u našoj zemlji Izvređao Sandu Rašković Ivić i Đorđa Vukadinovi­ća
Nela Kuburović Dragan Maršićanin Za pare ću ući u svaki rijaliti
Maja rikolić, zna svoju
cenu
Damira Ramadani novinar U ime Vlade Srbije šalje garancije Hagu za lečenje Ratka Mladića u našoj zemlji Izvređao Sandu Rašković Ivić i Đorđa Vukadinovi­ća Nela Kuburović Dragan Maršićanin Za pare ću ući u svaki rijaliti Maja rikolić, zna svoju cenu

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia