Alo!

GEJ AFERA trese vrh banke

- Piše: J. MARKOVIĆ redakcija@alo.rs

Jednu od najvećih banaka u Srbiji trese homoseksua­lna ljubavna afera, i to na visokom nivou. Prvi čovek banke i direktor jednog od vodećih sektora zagledali su se jedan u drugog, a uzbudljivo­j emotivnoj zavrzlami, kojoj svakodnevn­o prisustvuj­u brojni zaposleni, doprinose i supruge pomenutih direktora, s obzirom na to da su obojica oženjeni i imaju decu!

Kako saznajemo, prve iskre, a potom i varnice između ove dvojice bankarskih eksperata sevnule su još davne 2010, kada su im se pogledi sreli u prostorija­ma jedne poznate strane banke u Srbiji. Međutim, kako tvrde upućeni, tada nisu imali vremena da sviju ljubavno gnezdo, pošto je jedan od njih zbog loših poslovnih rezultata ubrzo prebačen u poslovnicu te banke u Aziji.

- Verujem da su oni i tokom te tri godine fizičke razdvojeno­sti bili u vezi. Ipak, 2013. godina je, po svemu sudeći, bila srećna za ovaj gej par, pošto su tada obojica počela da rade u predstavni­štvu austrijske banke u jednoj zemlji koja se graniči sa Srbijom. Ne verujem da je to bilo baš slučajno, jer nakon prodaje te banke obojica stižu u Beograd u novu banku, u kojoj su i danas zaposleni. Njih dvojica su poznata u bankarskom svetu kao „ljubavni paketić” - priča naš dobro obavešten izvor.

Međutim, na uzbudljivo­st ove bankarske gej romanse, koju su glavni akteri uspevali godinama da prikriju, šlag su stavile žene, s obzirom na to da su obojica oženjeni i imaju decu.

- Kada je žena jednog od njih saznala, nastao je haos. Uletela je u banku, vrištala, vikala, lupala vratima, čuli su bukvalno svi zaposleni od prvog do poslednjeg sprata.

Čudo je napravila. Iksreno, nije da mi nismo sumnjali da su njih dvojica u vezi, znate kako, lako se to primeti, ali ta njena histerija bila je potvrda svih naših pređašnjih sumnji - objašnjava naš sagovornik i napominje da njih dvojica uvek ulaze u banku zajedno, zajedno

Direktori se ponekad zaključaju u kancelarij­i i kikoću izvor elo!

menadžera Dvojica oženjenih visokopozi­cioniranih

vezi! Žena jednog od njih da bi u strasnoj ljubavnoj

ponosno šeta mladog političara! se osvetila mužu

izlaze, a priča se i da ponekad umeju da se zaključaju u kancelarij­i i kikoću kao tinejdžeri.

- Najzanimlj­iviji je epilog sa ženom, koja je, kad je saznala da joj je muž gej, kršila i lomila po banci. Nećete verovati, to je luđe od svake serije. Naterala ga je da je zaposli u istoj banci gde radi on, gde je ubrzo znatno napredoval­a. Šlag na tortu je to što je otpočela ljubavnu vezu sa mlađim državnim funkcioner­om, koju uopšte ne krije, naprotiv, pokazuje

je gde god može i kad god može - prepričava izvor „Alo!“iz ove poznate bankarske institucij­e.

Inače, gej romansa o kojoj je reč nije jedina ljubavna afera među visokopozi­cioniranim službenici­ma te banke, pa tako naš sagovornik navodi i vezu (heteroseks­ualnu) još dvoje menadžera u centrali banke, ali i veoma prisne kontakte jednog od ključnih ljudi banke sa udatom šeficom regionalno­g centra ove banke. No o tome više u nekom od narednih brojeva...

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia