Alo!

Estrada složna: Saša Popović je NEZAMENLJI­V!

a „On ima smisao za biznis i organizaci­ju, biće pritom mu ne manjka ni vaspitanja i teško naći mu naslednika”, kaže Cakana

- Pišu: S. ANDRIĆ - N. MARIĆ redakcija@alo.rs

Vest da postoji mogućnost da će se Saša Popović, alfa i omega „Grand produkcije“, povući iz muzičke industrije, uzburkala je javnost, a pevači su složni u jednom - on neće imati dostojnog naslednika!

- On ima smisao za biznis i organizaci­ju posla, a pritom mu ne manjka kućnog vaspitanja, tako da će teško neko moći da ga zameni. Ali opet verujem da su ljudi u „Grandu” puno od njega naučili i da će se naći dostojan naslednik kad za to dođe vreme - rekla nam je Dragica Radosavlje­vić Cakana, dok je Ana Bekuta bila kratka:

- Takav se više ne rađa!

- Nikada nisam upoznala čoveka sa takvom energijom, možda će vam ovo zavučiti kao paradoks, ali Popović je u „Grandu” bio najvrednij­i, uprkos tome što je direktor. Sličnu pokretačku, ali i kreativnu energiju ima i Žika Jakšić, koji se pokazao i kao izuzetan menadžer - kaže Nada Obrić, dok Beki Bekić sumnja da će se direktor „Granda” povući sa funkcije.

- A gde bi Saša otišao? Ne verujem da će da ode u penziju. Njegov naslednik moraće da ima živce kao konopce da bi mogao dalje da vodi „Grand”, a za sada vidim

jedino Žiku kao nekog ko bi ga eventualno zamenio - kaže pevač, dok Radiša Urošević ima ideju za zamenu:

- Saša ima sjajne organizato­rske sposobnost­i i rođen je za šou-biznis. Ali ako neko treba da ga nasledi, dobri kandidati su Žika Jakšić ili Goran Šljivić, direktor Televizije „Grand” .

I oni koji su prve korake na estradnoj sceni pravili u „Zvezdama Granda” složni su u oceni da boljeg od Popovića nema.

- Nisam upoznala boljeg i sposobnije­g čoveka od njega. Vaspitan je tako da ne misli samo na sebe. „Grand” bez njega neće biti to što jeste. Neko će ga svakako jednog dana zameniti, ali nijedan direktor neće biti kao Saša Popović - kaže Jadranka Barjaktaro­vić.

- On je broj jedan u „Grandu”, ali i oko njega ima dosta sposobnih ljudi. Popović je stvorio imperiju i biće teško da neko sedne u njegovu stolicu - kaže Vanja Mijatović.

 ??  ?? Ana Bekuta
Beki Bekić
Radiša Urošević
Ana Bekuta Beki Bekić Radiša Urošević
 ??  ?? Svi ga poštuju: Saša Popović
Svi ga poštuju: Saša Popović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia