Alo!

nataša Bekvalac PRAKTIKUJE O JO c POLIGAMIJU!

- Redakcija@alo.rs

Pišu: S. ANDRIĆ - M. ANTONIJEVI­Ć

Nataša Bekvalac izgovoriće sudbonosno „da” Luki Lazukiću 25. septembra na Ibici, iako je i dalje u crkvenom braku sa prvim suprugom!

Naime, kako „Alo!” saznaje, pevačica je i dalje pred Bogom vezana za Danila Ikodinović­a, iako se posle kraha njihovog braka udala za Ljubu Jovanovića!

- Kada je trebalo da se uda za Daču, Nataša je mislila da će to biti za ceo život. Zbog toga je želela da se venčaju i pred Bogom i pred ljudima. Nije tajna da su Nata i Dača građanski brak sklopili u njenom stanu, pred matičarem i kumovima. Tek kasnije su priredili i venčanje u Sabornoj crkvi Svetog Nikole u Sremskim Karlovcima, a nakon toga i svadbu - kaže za „Alo!” izvor blizak pevačici i dodaje da nakon razvoda ni Nataša, ni Danilo nisu pokrenuli proceduru za razvod crkvenog braka.

- Nekoliko godina nakon što su se sudski razveli, našli su se u novim brakovima. Najpre se Nata udala za Ljubu Jovanovića, od kog se početkom godine i razvela, a Dača se

potom oženio

odbojkašic­om Majom Ognjenović. Gledajući iz ugla Crkve, njihovi brakovi nisu validni. Kada je posredi crkveni razvod, sporazum nije opcija

- kaže izvor i dodaje da pevačica, uprkos svemu, želi da i treći put kaže „da”, pa makar i samo pred matičarem.

- Sada planira da se uda za Luku Lazukića, sa kojim očekuje devojčicu, a venčaće se na njen rođendan na Ibici - zaključuje naš sagovornik.

Ovim povodom pokušali smo da dobijemo komentar od Bekvalčeve, ali do zaključenj­a broja nismo uspeli u tome.

 ??  ?? Sa njim je okusila čari braka: Nata sa Dačom Ikodinović­em Drugi pokušaj: Nata sa Ljubom
Sa njim je okusila čari braka: Nata sa Dačom Ikodinović­em Drugi pokušaj: Nata sa Ljubom

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia