Alo!

Đani hteo da cugne, ali mu žena nije dala!

- Piše: M. ANTONIJEVI­Ć redakcija@alo.rs

Sofija Milošević zapalila je društvene mreže videom koji je pogledan više od 5R.RRR puta. hevojka edema pjajića u prvi plan je stavila svoju zategnutu zadnji„u! raimen Sofija je podelila snimak sa fotografis­anja na kojem joj jedna od asistentki­nja maže zadnji„u uljem dok se ona izležava na stomaku. svaj provokativ­ni video dopao se muškar„iman koji su manekenku molili da i njih angažuje da joj asistiraju. reki od pratila„a su išli toliko daleko da su preklinjal­i manekenku da postanu njeni volonteri!

Radiša Trajković Đani proslavio je punoletstv­o sina Marka, ali u zabavi nije mogao da uživa kako je želeo jer mu je bio zabranjen alkohol!

Đani i njegova supruga Slađana nisu štedeli na proslavi, a nasledniku su poklonili „roleks” vredan 20.000 evra.

- Na punoletstv­u samo što nije bilo ptičjeg mleka, svi gosti su se dobro najeli i napili. Bilo je baš domaćinski. Ipak, Đani je bio smoren zato što nije smeo da pije. Njemu je lekar zabranio alokohol zbog problema s rukom, što ga je vrlo unervozilo. Doduše, kada je zapevao, malo se opustio. Možda je na kraju i cugnuo, ali je to učinio vešto, pošto ga niko nije video - kaže izvor blizak pevaču.

Inače, Đani ni pre ulaska u restoran nije mogao da sakrije nervozu zbog toga što ne sme da konzumira alkohol, pa je pred novinarima molio suprugu da mu dozvoli da ipak nazdravi svom punoletnom nasledniku.

- Mogu li bar jednu dunju da popijem, da nazdravimo, mora se - pitao je pevač suprugu Slađu, na šta mu je ona odbrusila:

- Ni kap alkohola da nisi okusio - stroga je bila gospođa Trajković, a zatim se požalila da pevač nije zadovoljan njenom odevnom kombinacij­om.

Dok je Đani bio nervozan zbog apstinenci­je, Zlata Petrović se pohvalila da jedva čeka da se napije.

- Kada je veselje, mora da se popije, a kako dugo nisam pila, zaslužila sam da napravim presedan - stala je Petrovićev­a na muku Đaniju.

Slavlje koje je trajalo do sitnih jutarnjih časova upotpunili su i Šerif Konjević, Cvija, Dejan Matić, Vanesa Šokčić, MC Stojan i Dušan Petrović.

 ??  ?? „ri kap alkohola da nisi okusio“: Slađa naredila
Đaniju Voli da joj asistiraju:
Sofija Milošević Naslednik:
Marko Trajković Ona nije apstiniral­a: Zlata Petrović sa Vanesom Šokčić
Dejan i Saša Matić
„ri kap alkohola da nisi okusio“: Slađa naredila Đaniju Voli da joj asistiraju: Sofija Milošević Naslednik: Marko Trajković Ona nije apstiniral­a: Zlata Petrović sa Vanesom Šokčić Dejan i Saša Matić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia