Alo!

Sonja: neću se pomiriti s acom!

„Za svoje muževe se nisam udavala kao obožavalac iz prvog reda, nisam ni Acin fan“, kaže Vuksanović­eva

-

Sonja Vuksanović je odlučila da progovori javno prvi put nakon razlaza sa Acom Lukasom i otkrila je u kakvim su sada odnosima i da li je pomirenje među njima moguće.

- Zbog ogromne ljubavi koju oboje osećamo prema ćerki Viktoriji, radim na tome da sa Acom održim lep, prijateljs­ki odnos i da nastavimo tako da funkcioniš­emo. Učim se da prevaziđem apsolutno sve što čovek može da prevaziđe, da se uzdignem iznad situacije i da jedno drugom budemo podrška i prijatelj, možda jednog dana i poslovni partner, jer imamo dete kome su potrebni ljubav i prisustvo oba roditelja. Ja sam zbog svoje ćerke na to spremna - kaže Sonja, koja je otkrila i da o pomirenju u emotivnom smislu između Lukasa i nje nema ni govora.

Acina bivša supruga je odlučila da progovori i o nepremosti­vim razlikama koje su doprinele da se brak sa folk pevačem raspadne.

- Da smo Aca i ja isti ili slični, ne bismo se razilazili. Nismo uspeli da postanemo najbolji prijatelji, što je za mene alfa i omega bračnog života. Ako vi i vaš partner to niste, nemate osnovu za budućnost. Mi očigledno nismo. Svako nastavlja da živi svoj život onako kako smatra da je pametno i najbolje - ispričala je Sonja za magazin „Hello”.

Gospođa Vuksanović kao jedan od razloga koji su doveli do bračnog kraha vidi i Lukasovo loše okruženje.

- Moj bivši je, nažalost, okružen raznim ljudima. Estrada je polje jednog velikog zla i nezadovolj­stva i, koliko god ti ljudi bili važni, njihov nastup na bini traje 45 minuta. Treba da budeš čovek pre nego što se popneš na tu binu, ali i kada sa nje siđeš. Mislim da većina njih nema taj kvalitet. Oni se ograničava­ju na to da budu ime i prezime. Za svoje muževe se nisam udavala kao obožavalac iz prvog reda, nisam ni Acin fan. Zavolela sam ga kao muškarca, jer se trudio i udvarao mi se kao nijedan do tada. Bila sam sa njim jer me je osvojio kao čovek. Ali javna ličnost traži da ima fana i u kući, što ja nisam, niti mogu toliko da se izopačim - stroga je bila Sonja.

Lukasova bivša je zaključila da za sada neće menjati prezime.

- Nemam razlog da menjam prezime, još nisam sudski razvedena, a papirologi­ja mi ništa ne znači - rekla je ona.

 ??  ?? Nisu mogli zajedno: Sonja i Aca Lukas
Nisu mogli zajedno: Sonja i Aca Lukas

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia