Alo!

Podržao Vučića, pa beži kod palme od otkrivam reketa iz ds!

DS-A „Pretili su mi i tražili reket bivši lider Simović i korumpiran­e sudije u Kraljevu postavile demokrate”, kaže Matić koje su

- Piše: JELENA ĐONDOVIĆ jelena.djondović@alo.rs

Podržao Vučića, pa zbog pretnji mora da seli svoju fabriku iz Kraljeva u Jagodinu! Milorad Matić, vlasnik fabrike lakih sportskih aviona, do kraja godine preseliće svoju fabriku osnovanu 2006. godine u Jagodinu kako bi konačno bez političkih pritisaka i pokušaja reketiranj­a mogao normalno da posluje, saznaje „Alo!”.

Prema našim saznanjima, u Jagodini će dobiti besplatan plac od 1,5 hektara za izgradnju fabrike i preseljenj­e proizvodno­g pogona.

- Ekipa koja je u

Kraljevu protiv predsednik­a Vučića okomila se na mene, iako ja nisam član SNS-A. Ja sam samo govorio na mitingu i podržao ga jer sam uveren da samo Vučić može da sredi stanje u državi. Gušen sam i kočen od korumpiran­ih sudija, koji su i dalje na funkcijama, a na njih su postavljen­i u vreme demokrata, kao i od Ljubiše Simovića, prvog čoveka DS-A u Kraljevu, i Ljubiše Ajanovića. Oni su mi pretili i pokušavali da me reketiraju. I pre moje podrške Vučiću bilo je napeto, ali posle je postalo nepodnošlj­ivo - počinje Matić svoju priču za „Alo!“.

On kaže da je njegova fabrika jedinstven­a na celom Balkanu.

- Imamo 12 projekata, ne samo za avion dvosed nego imamo i projekte za ambulantne avione, koji su traženi u inostranst­vu, za avione za policiju, za poljoprivr­edu i tako dalje. U Kraljevu to ništa ne bih mogao da realizujem, u Jagodini ću, verujem, moći. Rođeni sam Kraljevčan­in, najviše volim Kraljevo, ali ne vredi kaže on i dodaje:

- Ja sam u prethodnim godinama imao mnoge ponude stranaca, ali da mi plate tek kada avioni budu

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia