Alo!

One i dalje dižu... TEMPERATUR­U!

Jelena Karleuša, Emina Jahović, Ceca Ražnatović i druge lepotice pokazivale su tela obale od Turske, preko Crne Gore, do Azurne

- Piše: NIKOLINA MARIĆ nikolina.maric@alo.rs

Srbiju je danas zahvatilo osetno zahlađenje, a kako bi bar muškom delu čitalaca i dalje bilo toplo oko srca, „Alo!” vas podseća na lepotice sa estrade koje su ovoga leta žarile i palile od Španije do Turske!

Jedna od najatrakti­vnijih i ovoga leta je bila Jelena Karleuša, koja je imala vrlo zanimljive kupaće kostime. Za popularnu divu je leto bilo i radno i paradno, a svoje obline je pokazivala na plažama Grčke,

Turske, Crne

Gore i Hrvatske.

Ani Sević ovoga leta nisu smetali novinski napisi da se skine i pokaže svoje zategnuto telo. Ona se šepurila na Crnogorsko­m primorju i u Turskoj, a obilazila je i spa-centre po Srbiji sa svojim suprugom Darkom Lazićem, koji je sigurno pored njenog savršenog tela zaboravio na čitavu medijsku halabuku koja se stvorila oko njih.

Emina Jahović je ovoga leta blistala u Turskoj, a od pre neki dan sa suprugom boravi na Mikonosu. Pevačica je još jednom pokazala da trudnoće na njenom telu nisu ostavile nikakv trag.

Goga Sekulić je najviše vremena provodila u Hrvatskoj, gde je nastupala u Poreču i Opatiji. Budući da postoje spekulacij­e da je tamo boravila bez dečka, sigurni smo da je bila prava atrakcija, iako je na pragu pete decenije.

Nikolina Pišek je za svoj odmor

izabrala Azurnu obalu, na kojoj se i udala za supruga Vidoja Ristovića. Voditeljka je bila prava senzacija u elitnoj regiji, a fotografij­e sa letovanje zapalile su internet.

Listi najatrakti­vnijih se pridružila i Svetlana Ceca Ražnatović, koja je čekala kraj leta da bi se svojim fanovima pohvalila dobrim izgledom, ali i ovog leta ubedljivo najlepši prizor u bikiniju priuštila nam je dugonoga Rada

Manojlović!

 ??  ?? Uvek je fina: Emina I ona ima adute: Ceca Prirodna lepota: Rada Na njoj je samo so: Nikolina
Uvek je fina: Emina I ona ima adute: Ceca Prirodna lepota: Rada Na njoj je samo so: Nikolina

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia