Alo!

Hasan Dudić: Hoću sa Zlatom u rija liti!

„Bila bi mi odličan saigrač! Iako nismo niu kakvim odnosima, ja je poštujem kao majku svog deteta. I uvek može da računa na moju zaštitu"

- Piše: M. ANTONIJEVI­Ć redakcija@alo.rs

Hasan Dudić je, po svemu sudeći, spreman da uđe u novi rijaliti, a ne krije da bi voleo da se nađe u njemu sa bivšom suprugom Zlatom Petrović! Kako pevač otkriva za ,,Alo!”, dobio je ponude i sa Televizije „Hepi”, ali i sa Televizije „Pink“.

- Imam ponude, ali još razmišljam. Treba da se dogovorimo o uslovima. Ja sam čovek koji ima probleme sa zdravljem. Ulaskom u rijaliti rizikujem svoj život, svoje zdravlje, koje je za čoveka najvažnije. Ja ne bih ni ušao da ne dugujem novac ljudima, ali zbog prokletih para moram. Iskreno, voleo bih da vidim i Zlatu u rijalitiju. Ali ona ne bi ušla nikada za male pare. Bila bi mi odličan saigrač! Iako nismo ni u kakvim odnosima, ja je poštujem kao majku svog deteta. I uvek može da računa na moju zaštitu - kaže Hasan i dodaje da je on, za razliku od mnogih anonimnih pevača, zaslužio da ima dobar honorar.

- Zaslužio sam veći novac od ovih što ulaze bez dana radnog staža. A poznato je da moji snimci imaju milionske preglede. Svi su ulaskom u „Parove” imali dobit, osim mene. Ja sam u invalidsko­j penziji, koja je vrlo mala, i moram da se borim da zaradim dinar kaže Hasan.

Dudić otkriva i da kada je reč o isplati honorara generalno nije imao problema, ali ipak oseća da je donekle zakinut!

- „Pink” mi je pošteno isplatio izvanredan honorar, do poslednjeg dinara su mi bukvalno sve platili za moje učešće u „Farmi”. Tako da sam vrlo zadovoljan. Sa zaposlenim­a na „Hepiju” sam u odličnim odnosima, gledam ih kao familiju, ali ostali su mi dužni honorar za poslednju nedelju moga učešća. U „Parovima” sam se razboleo, doživeo sam ogroman stres i pojavile su mi se glavobolje i srčani problemi. Mislim da je bilo ljudski da mi plate bar odlazak u banju i da mi namire troškove lečenja i odštetu. Nije isključeno da ću ih tužiti po četiri osnova. Zbog izgubljene dobiti, jer preko dvadeset devet meseci ne radim zbog posledica stresa, zatim degradiran­ja ličnosti jer sam predstavlj­en kao nasilnik, zato što sam se u rijalitiju razboleo, a i zato što sam potpisao ugovor da budem mentor u muzičkom takmičenju „Maldivi”, za koji me na kraju nisu

angažovali. Ipak, nadam se da do tužbe neće doći, jer sve možemo rešiti ljud ski - kaže Hasan, koji ne isključuje ni učešće u „Zadruzi”, a, kako tvrdi, ne bi imao problema da se snađe sa malim džeparcem koji će učesnici imati.

- Ja sa hiljadu dinara mogu da preživim nedelju dana. Nisam bahat i cenim novac, za razliku od nekih mojih kolega koji do juče nisu imali za hleb, a sada glume silu. Zna se da polovina njih duguje zelenašima - kaže Dudić.

 ??  ?? Nikad nije kasno za novi rijaliti: Hasan Dudić
Nikad nije kasno za novi rijaliti: Hasan Dudić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia