Alo!

Mirela se ljubi sa perovićem, Tihomir i anamarija se razišli!

Turbulenta­n ljubavni život učesnika „Parova” nastavio se i posle završetka rijalitija

-

Kako stoje stvari, učesnici „Parova” se i kada izađu iz rijalitija trude da opravdaju naziv formata u kojem su učestvoval­i! Naime, Mirela Lapanović, koja je dugo bila u vezi sa Milutinom Radosavlje­vićem, zbog koga se na kraju i razišla od supruga, završila je u naručju Marka Perovića.

Mirela je došla u srpsku prestonicu i iste večeri lumpovala do ranih jutarnjih časova sa Perovićem na jednom slavu. Ona je sa učesnikom pete sezone „Parova” bila čitave večeri vrlo prisna, a na kraju se dogodio i poljubac.

- Imali smo nezaboravn­u noć! Mirela je sjajna žena. Još je sve sveže i vrlo sam uzbuđen... Ne znam kako će se razvijati naš odnos - kaže Perović za „Alo!”.

Lapanoviće­va je za naš list otkrila da je vrlo raspoložen­a posle noći provedene sa Markom , a za „Alo!” je uporedila Milutina sa Perovićem.

- Marko je veliki džentlmen i kavaljer. On me je, za razliku od Milutina, ispratio na aerodrom prošlog puta - kaže Mirela i dodaje da još mora da sačeka kako bi bila sigurna da je Marko pravi muškarac za nju.

- Bilo je divno, odlično sam se provela. Zaneli smo se i došlo je do poljupca. Prosto, strasti su se probudile, ali za vezu je potrebno vreme - kaže Mirela.

I dok Slovenki bosanskog porekla i Crnogorcu cvetaju ruže, Anamarija Džambazov i Tihomir Filipović su odlučili da se raziđu. Tačku na njihovu vezu stavio je Tihomir, koji nije želeo da otkriva razlog raskida.

- Želim da vas obavestim da je nažalost kraj. Odluku smo doneli zajedno i tako je najbolje za oboje. Nastavljam­o tamo gde smo stali, samo nam se putevi razdvajaju. Jednom prijatelji, uvek prijatelji... Napred do pobede i do ispunjenja svojih ciljeva - napisao je Tihomir na svom profilu na Fejsbuku.

Izgleda da Anamariji ipak nije bilo suđeno da bude šumadijska snajka, a da će Mirela, po svemu sudeći, još neko vreme ostati u Beogradu.

 ??  ?? Početak ljubavi: Marko i Mirela
Početak ljubavi: Marko i Mirela
 ??  ?? Kraj ljubavi: Anamarija i
Tihomir
Kraj ljubavi: Anamarija i Tihomir

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia