Alo!

U „zadrugu” ulazi trudnica koja nosi trojke!

Produkcija šokirala uoči početka produkcijs­ki u regionu najzahtevn­ijeg i najskuplje­g rijalitija

- Piše: NIKOLINA MARIĆ nikolina.maric@alo.rs

Rijaliti „Zadruga” samo što nije počeo, a već sada se zna da će, pored bebe, u rijaliti ući i trudnica koja nosi trojke!

Naime, nakon što je region iznenadila vest da u rijaliti ulazi osmomesečn­a beba, oglasili su se i njeni roditelji. A kako bi se proverilo da li su oni zaista majka i otac buduće rijaliti zvezde, koja će, navodno, provesti pred kamerama

18 godina, urađen je DNK test, piše „pink.rs“.

Njime je utvrđena verodostoj­nost njihovih tvrdnji, ali je test otkrio još nešto - da je bebina majka trudna!

- Analizom krvi slučajno je utvrđeno i da je majka bebe trudna i da nosi trojke. Ovo je presedan zaista, jer će u rijaliti ući cela jedna porodica i majka, koja je trudna - tvrdi izvor blizak produkciji.

„Alo!” je saznao od izvora bliskog majci koja ulazi u rijaliti da dotična žena ne treba da bude predmet osude, zato što nije uradila ništa nemoralno.

- Užasno je što ljudi pljuju po porodici koja će postati deo „Zadruge”. Pa tamo će imati bolje uslove za život od mnogih u Srbiji. Beba će tamo uživati i ništa joj neće faliti - kaže izvor, koji je želeo da ostane anoniman.

Od početka najspektak­ularnijeg rijalitija svih vremena deli nas još nekoliko dana, a pripreme za početak ovog gigantskog projekta, koji je zakazan za 6. septembar, uveliko se privode kraju. Za realizacij­u rijalitija kakav svet do sada nije video

sagrađen je ceo jedan grad nadomak Beograda.

Neki od učesnika za koje se zna da će biti deo ovog formata jesu Zoran Marjanović, Maca Diskrecija, Nada Obrić, Dragan Kojić Keba, Viktorija, Merima Njegomir, Uroš Ćertić, Luna Đogani, Tanja Jovićević, Anđela Veštica, Ana Korać, Mina Vrbaški, Žiža Stojanović, Lepi Mića...

Prva nagrada će iznositi 50.000 evra, dok će drugoplasi­rani i trećeplasi­rani učenik kao nagradu dobiti skupoceni automobil.

 ??  ?? Idejni tvorac „Zadruge“: Željko Mitrović
Idejni tvorac „Zadruge“: Željko Mitrović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia