PIJANI RUNI MI JE BULJIO U GRUDI!

Izvesna Lora Simpson je bila sa fudbalerom u automobilu u trenutku kada ih je zaustavila policija. Supruga Kolin pobesnela

Alo! - - SPORT - Piše: D. BOŠKOV dejan.boskov@alo.rs

Klupko se odmotava. Desetočasovno razvaljivanje od alkohola nije samo odvelo čuvenog engleskog fudbalera Vejna Runija u pritvorsku jedinicu već bi moglo da ga košta i braka.

Britanski mediji su otkrili da je u trenutku kada je Runija zaustavila saobraćajna policija i kada je ustanovljeno da je pijan kao letva, a da vozi, sa njim bila i jedna devojka. To nije bila njegova supruga Kolin, koja je na odmoru sa njihovom decom, već izvesna Lora Simpson.

Lora ima 29 godina, samohrana je majka i radi u jednoj kancelariji u mestu Češajeru, gde Runi živi. Tokom večeri koju je provela u Runijevom društvu ova gospođa je pila barabar sa fudbalerom i njegovim društvom. Izvori britanskih tabloida kažu da je njen izbor bio - šampanjac i

votka.

- Vejn se tokom čitave večeri divio mom dekolteu. Pitao me je u nekoliko navrata koja mi je veličina grudi i da li su prave. Grlili smo se i poljubili, ali bila je to samo zabava. Nisam rasturačica brakova i ne želim takvu reputaciju - objasnila je Lora za tabloide sa ostrva.

A što se tiče momenta kada je policija zaustavila pijanog Vejna, Lora tvrdi da nije bila ni u kakvoj opasnosti.

- Osećala sam se sigurnom. Vozio je dobro. Bili smo u transportu nekih desetakpetnaest minuta. A onda smo videli kako nas policajci zaustavljaju. Bila su njih dvojica. Runi je bio veoma zabrinut. Okrenuo se ka meni i rekao mi je: „Izvini, izvini, izbaviću te iz ove gužve.“Da, bio je nesmotren što je seo, i to u moj automobil, i što je vozio preko ograničenja. Mada i ja sam bila pijana i nije mi izgledao toliko cirke kada sam mu dala ključeve - objasnila je gospođa Simpson.

A kako je na sve odreagovala Vejnova supruga Kolin, sa kojom fudbaler ima troje dece? Prijatelji slavnog para kažu da je Kolin besna i da se stidi svega što je njen dragi uradio tokom večeri.

- Kolin ga je već upozorila i rekla mu je da mora da se dovede u red ili će platiti - prenose tabloidi reči prijatelja ovog para.

Runi je proveo u pritvoru 12 sati pre nego što ga iz ćorke izvukao agent Pol Stritford. Suđenje zbog vožnje u pijanom stanju i prekoračenja brzine zakazano je za 18. septembar.

Dok je policija hapsila runija, njegova supruga Kolin je bila sa decom na moru

Čoveče, šta to uradi: Vejn Runi

Očarala Runija: Lora Simpson

Kolin sa sinovima

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.